REPORT

 

Čtenářský report: Narozeniny klubu Liquid

Začátkem března oslavil liberecký klub Liquid sedmé výročí založení a u této příležitosti uspořádal 11. 3. narozeninovou party, kde zahráli například Chris Sadler, Peter Van Zelden nebo Quintin. Report z akce nám poslal Jirka. Děkujeme.

 

Po příchodu do Liquidu (kolem 21:15) jsme s Mordbiogestem zamířili sednout si nahoru než se připraví dolní stage, kde měl Mordbiogest hrát jako první. Asi tak v 22:00 jsme se tedy přesunuli dolů, rozhodně překvapením bylo, že stage byla mimořádně dovybavena výkonnějšími reproduktory, dvěma stroboskopy, barevným světlem a hlavně se tam objevil kvalitnější mixák s efekty což určitě Mordbiogesta (a nejen jeho) potešilo.

Mordbiogest začal hnedka schranzem, to u pár příchozích vyvolalo trošku zmatek plus nechápající výrazy na tváři a u jiných zase výraz příjemného překvapení a nostalgického vzpomínání na poslední Apokalypsu v Brně :-) V tu chvíli na horní stage hrál Marty K. a Liquid se zřejmě začínal postupně plnit lidmi. Když jsem po Mordbiogestově výkonu opustil dolní stage, kde nastupovala hudba tíhnoucí spíše k technu, tak jsem z počtu lidí na horní stage byl docela zaskočen, takový nával bych řekl Liquid hodně dlouho nepamatuje.

Martyho K. vystřídal Peter Van Zelden, několik prvních tracků mě sice moc nezaujalo, ale pak Peter začal hrát přesně ty tracky které mám rád (např. Paul Van Dyk - Crush) a lidem okolo se to taky evidentně líbilo :-) Po Peterovi měla přijít hlavní hvězda večera, holandský DJ Quintin, bohužel kvůli vydatnému sněžení se jeho cesta z Prahy enormě protáhla a tak místo Quintina nastoupil Chris Sadler, který měl hrát až po něm.

Něco před čtvrtou hodinou Quintin konečně dorazil a tak jsem mohl slyšet alespoň 30 minut z jeho vystoupení, protože jsem musel v 4:30 odcházet... Jinak zajimavostí večera bylo, že jste mohli vidět chodit po Liquidu i SANa, který v tento večer neplnil funkci DJe, ale zato si to užíval jako fotograf (sám se však nechat vyfotit moc nechtěl).

Večer to byl pěkný, častější návštěvnost takového počtu lidí by určitě Liquidu prospěla, mínusem byly technické problémy při Peterově setu (holt technika někdy selže) a moje mínus, že jsem nemohl slyšet celý Quntinův set.

Zde foto report. Více fotek na strankach Liquidu.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016