REPORT

 

Aquaphonic 2006: vyjádření pořadatelů

V úterý 26. prosince 2006 úspěšně proběhl v pořadí již šestý ročník party Aquaphonic 2006 – Kamikaze Celebration. Prostory libereckého Domu kultury se začaly od 19 hodiny plnit návštěvníky, kteří si zde mohli vybrat z hudební nabídky na dvou stagích. Na letošním Aquaphonicu se představila řada českých i zahraničních hvězd, např. Michael Burian, Katcha, Orbith, Michaela Salačová, dále pak Ban Ban, John Gibbons nebo Soundphreakers.

Největší pravidelná indoor party v severních Čechách se konala v luxusních prostorách libereckého Domu kultury již po druhé. Velmi pěkné prostředí Domu kultury však sebou nese jistá omezení, v tomto případě především omezenou možnost kouření. Tímto chceme návštěvníkům poděkovat, že respektovali zákaz kouření v některých prostorách a nepřidělávali nám tak zbytečné problémy. Především však chceme poděkovat všem vystupujícím, kteří ze sebe vydali opravdu maximum k tomu, aby Vás pobavili. A vám návštěvníkům Aquaphonicu za hojnou účast a výbornou atmosféru, kterou jste v průběhu celého večera vytvořili. Děkujeme také našim partnerům a těšíme se na další spolupráci.

Jako vzpomínku na letošní Aquaphonic jsme připravili malý dárek v podobě setu projektu Trancegate, který na party vystoupil těsně před půlnocí. Set je možné si stáhnout na stránkách www.aquaphonic.cz nebo na tomto přímém linku.

Co můžeme prozradit již nyní je, že sedmý ročník Aquaphonicu proběhne v pátek 28. 12. 2007.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016