REPORT

 

Tiskové prohlášení k 1st Therapy Session – Czech Republic

Je to za námi. S přehledem můžeme konstatovat, že šlo o zatím největší a podle ohlasů i nejlepší d´n´b akci na jihu Čech a nejen to, především o vynikající, naprosto vydařenou premiéru Therapy Sessions v České Republice!!!

 
Obrovský dík patří Robinovi Mikušiakovi z agentury freeproduction.cz, za cenné rady a neocenitelnou pomoc s organizací akce. Jen díky němu a jeho zkušené crew se všichni návštěvníci první české Therapy mohli cítit jako VIP. Robine, díky! Druhý člověk, který si zaslouží všechny spokojené děkovné sms a e-maily, které mi chodí, je DJ Kloc a firma Greenshopcb.cz, hlavní sponzor akce, bez kterého by se tahle hustá párty nikdy neuskutečnila. Taktéž díky za rady a za pomoc s organizací, Václave! Třetí megatunová hromada díků patří Kolabs Video Art crew.

Zero Cube a Urgh! stojí za kompletním návrhem stage, světel, projekcí a dekorací. Můj subjektivní názor je ten, že se jim podařilo zachytit myšlenku Therapy Sessions na jedničku a ztvárnit ji na světové úrovni za pomoci zbytku crew (Prťkoss, Ondra Strejček, VJ TorSo, Jonez…). Více na www.kolabs.net . Můj dík patří Clipperovi (příště si nabij telefon, woe!-) & klukům z Art4Promotion za super zvuk a obrovskou pomoc s technickou stránkou akce, a rovněž Tomášovi Stoklasovi z www.lightshow.cz za skvěle rozhýbaný světelný Therapy park! Díkes parťákovi Chitovi za psychickou i technickou podporu, skvělou grafiku, trika a skvělý set. Děkuji Katchee za luxusní space bar! Děkuji své přítelkyni Vendy za psychic support, mámě a tátovi, vždyť to znáte…

Děkuji Petru Matějkovi z KD Vltava za vstřícnost a skvělý prostor. Díky všem účinkujícím, brigádníkům, barmanům…prostě všem, kdo přiložili ruku k tomuhle beze sporu nááářezzzovému dílu!!! A samozřejmě děkuji všem, co přišli a užili si první českou Therapy Session na maximum!!! Tak zase příště…? !-)

Hanzall, promotér akce, www.bubblebeatz.cz
 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016