REPORT

 

Report z první party Instinktive Beats

Libeňský prostor klubu Abaton začíná být častějším a častějším místem pro pořádání nejrůznějších večírků a parties. Pražský mezinárodní festival taneční hudby - Instinktive beats začal minulý pátek právě tady.

 
Libeňský prostor klubu Abaton začíná být častějším a častějším místem pro pořádání nejrůznějších večírků a parties. Pražský mezinárodní festival taneční hudby - Instinktive beats začal minulý pátek právě tady. Na místo činu jsme dorazili asi o půl o jedenácté. Obávali jsme se fronty před vchodem, ta se nekonala. Naopak nás překvapilo pouze pár desítek lidí nevěřícně se pohybujících po prostoru.

Pár desek před koncem svého setu matadora Loutky se klub i taneční parket na horním sále začal naplňovat, dole však ani noha. Organizátoři se proto rozhodli k radikálnímu kroku, druhý parket uzavřít a všechny účinkující představit na stagi hlavní. V dané situaci opravdu rozumný tah. Set hlavní hvězdy Funk D'Void byl opravdu dokonalý, skvěle jsme si zapařili. Polovina dua Tyrant následně přichystala pro všechny vyvolené spoustu klubových hudebních lahůdek, Michael Burian dovedl party zdárně do konce. Příjemná party, kvalitní zvuk, skvělá muzika.

Na závěr se nabízí otázka. Proč nedorazilo více lidí. Mix v Roxy? Horší poloha Abatonu? Nebo se všichni klubeři šetří a těší na Joshe Winka? Dle mého názoru, C je správně. Uvidíme.
 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016