REPORT

 

Nejlepší barmany v Karlovarském kraji má Barracuda Caribbean Cocktail Bar

Sobotní netradiční klání barmanů z nejoblíbenějších podniků Karlovarska – Havana Club Tour De Bar 2, již zná svého vítěze. První místo si v soutěži vybojoval „domácí“ Barracuda Caribbean Cocktail Bar (Karlovy Vary). Druhé místo obsadil Maui Lounge (Mariánské lázně) a na třetí příčce se umístil chomutovský podnik Cantina Mexicana Pepe Lopez.

 
Tuto sobotu se staly exkluzivní prostory Lázní I. v Karlových Varech dějištěm regionálního kola netradiční barmanské soutěže HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2. Zástupci podniků vybraných ze čtyř západočeských měst se po celý večer předháněli v tom, kdo ke svému baru naláká co nejvíce návštěvníků a podaří se mu tak namíchat co možná největší počet míchaných drinků. Skvělé výkony barmanů podpořili také přední čeští DJs. Akce vynikala skvělou atmosférou, kterou si v Karlových Varech užíval téměř dvojnásobek návštěvníků oproti minulému ročníku soutěže.

Vítězem se stal karlovarský Barracuda Caribbean Cocktail Bar, který reprezentovali barmani Honza Lehnert a Tomáš Gratzl. Radovali se nejen z výhry v regionálním kole, ale také z možnosti ukázat své barmanské umění v celorepublikovém finále. Na absolutního vítěze čeká zájezd do slunné Havany. Na druhé místo se probojoval barmanský tým Radek a Ondra z Maui Lounge z Mariánských lázní. Třetí místo získali barmani Pavel Martin a Jakub Štercl z chomutovského podniku Cantina Mexicana Pepe Lopez.

Fotografie ze sobotní akce budou zveřejněny v nejbližší době na stránkách www.tourdebar.cz.

Z Karlových Varů se putovní barmanská soutěž HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2 přesune 11. 4. 2009 do Ostravy. Pro další informace sledujte web soutěže.

Přehled dalších zastávek HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2:

• 11. 4. 2009 - Ostrava (Výstaviště Černá Louka, pavilon A )
• 8. 5. 2009 - Praha (Výstaviště PVA Letňany, hala 4)
• 16. 5. 2009 - Pardubice (ČEZ arena - malá hala)
• 13. 6. 2009 - Zlín (hala Novesta)

HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž nejlepších podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy. O úspěšnosti projektu svědčí fakt, že do prvního ročníku v roce 2007 přihlásilo své barmany celkem 104 podniků a barů z celé ČR. Ty se pak spolu utkaly v barmanských kláních na 11 akcích, jež navštívilo okolo 17 tisíc lidí.
 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016