REPORT

 

Black Drak Tour

V sobotu 2. listopadu se v prostředí klubu Posilovna v Mnichově - Hradišti uskutečnila zatím poslední ze série akcí Black Drak Tour.

 
V sobotu 2. listopadu se v prostředí klubu Posilovna v Mnichově - Hradišti uskutečnila zatím poslední ze série akcí BLACK DRAK TOUR. Ačkoliv seriál parties byl úspěšný a na různých místech naší republiky splnil očekávání, v sobotu byla účast víc než mizivá. Na akci se představila známá partička DJs Tvyks, Dys-Martin, Lillou a Pat Heart, kteří se snažili o rozpaření těch pár přítomných lidiček. Neméně se o udržení dobré nálady svými tanečními kreacemi zasloužila performerka Míša, která během akce roznášela čerstvé ovoce a starala se o dračí performance. Mezi troškou návštěvníků se našli i takoví, co se zajímali o techniku a desky, které mohli najít u shopíků Maxistore a Vinyl.cz.

Rozhovor: Míša

Co vlastně děláš? Čím se živíš?

Jsem stále ještě studentka DAMU, kde dokončuju studium dramatické výchovy. To znamená obor zaměřený na výchovu dramatem, tedy divadlem. Směrem ke konci studia se ale více věnuju herectví a pohybu než učení.

Byla Black Drak Tour tvojí profesně první zkušeností s taneční scénou?

Mám ráda tanec a z toho důvodu byl pro mě Drak určitě motivující zkušeností. Na taneční party moc často nechodím a když už tam jsem, tak spíš jako "performer" než jako účastník... Chodím také na chůdách... Ale v podstatě můžu říct, že všechny práce v rámci taneční scény mě přivedli k tomu, abych se o taneční hudbu začala víc zajímat. Takže teď už ji někdy poslouchám i doma.

Obohatila tě práce performerky oproti tomu, co děláš běžně? Získala jsi třeba nějakou zkušenost?

Zkušenosti jsou smíšené. Záleželo hodně na tom, kam jsme přijeli, jaké to bylo město, jak moc byli místní zvyklí na taneční party chodit a jestli byli schopní odvázat se.

A otázka závěrem, jak bys zhodnotila Black Drak Tour v pozitivním i negativním smyslu?

Cestování! Cestování bylo velmi pozitivní věcí téhle tour... Někdy potřebovali lidi víc rozehřát. Měla jsem občas pocit, že i kdybych se postavila na hlavu, s nimi to nehne. No a když nepřišel skoro nikdo, bylo to špatný. Byl to trapas a myslím, že nejen pro mě. Ubozí DJs. Ale dnes mám dobrý pocit a spoustu nových známých.



 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016