REPORT

 

Křest alba Blow - Catch the Light

Od doby, kdy vznikla kapela Blow, uběhlo již 5 let. Po úspěšném debutu Rolls Royce in the Dance Club v roce 2000 vydala tato pardubicko-pražská partička tento červen singl Catch the Light.

 
 Blow Od doby, kdy vznikla kapela Blow, uběhlo již 5 let. Po úspěšném debutu Rolls Royce in the Dance Club v roce 2000 vydala tato pardubicko-pražská partička tento červen singl Catch the Light. A protože se v listopadu na pulty dostalo stejnojmenné album, které tito tři chlapci a jedna slečna vydávají u stáje Xrecords, měli všichni jejich fanoušci možnost tuto neděli tento vynikající počin pokřtít v rámci mejdanu, kde kromě Blow vystoupili DJs a MCs, kteří mají s nahrávkami Blow co do činění.

Stalo se tak v klubu Roxy v rámci pravidelných večírků Free Sundays. Tím, že se akce konala v neděli, měla takovou zvláštní, ale velice příjemnou atmosféru. Možná to bylo tím, že většina lidí dorazila již před osmou hodinou, tak jako my. Publikum mezitím zahřívala dvojice Merkuráků Hech s Mr. Pupitzem. Když těsně před devátou stáhli zvuk a zmizeli v backstagi, bylo jasné, co přijde. Ač mám album doma necelý měsíc, slyšel jsem ho již nesčetněkrát, takže znám veškeré tracky skoro nazpaměť. V živém pojetí měly skladby ovšem úplně jiný náboj, prostě jeden kusanec za druhým. Došlo i na jednu, dvě starší skladby, zvuk byl vynikající, celkový dojem také.

Po Blow se gramce postavili opět Mr. Pupitz s Hechem, po té Chris Sadler a po něm pravděpodobně Lucas, ale to už jsem musel jako zodpovědný zaměstnanec mého chlebodárce tuto přijemnou akcičku opustit. Všem nezúčastněným či nezasvěceným ovšem doporučuji: Catch the Light!
 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016