REPORT

 

Nejlepší koktejly na Ostravsku míchají barmani havířovského klubu Co kdyby

Ostravské kolo barmanské soutěže Havana Club Tour De Bar 2 proběhlo v sobotu 11. 4. na Výstavišti Černá louka. Z osmi nejlepších podniků Ostravska zvítězil bar Co kdyby (Havířov), na druhé místo se probojovali barmani z podniku Corrida club (Ostrava) a třetí příčku obsadil Hotel & Irish pub U Freuda (Příbor). Výborné drinky a skvělou atmosféru si na ostravské výstaviště přišlo užít přibližně 2 000 návštěvníků.

 
V sobotu hostil pavilon A1 ostravského Výstaviště Černá louka netradiční barmanskou soutěž HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2. Celkem osm podniků z Ostravy, Havířova, Frýdku–Místku, města Příbor a Těrlicka se po celou sobotní noc předháněli v tom, kdo ke svému baru naláká co nejvíce návštěvníků a podaří se mu tak namíchat co možná největší počet míchaných drinků. Zaujmout pozornost hostů se barmani snažili různými prostředky: lákali příchozí pestře vyzdobenými bary nebo předváděli atraktivní barmanské exhibice. O skvělou zábavu nejen u barů ale i na parketu se postarali přední čeští DJs.



Absolutním vítězem se stal havířovský bar Co kdyby, který zastupovali barmani s přezdívkami Kuťas a Slowi. Vítězové postupují do finále, kde se utkají s nejlepšími podniky z ostatních regionů o hlavní cenu v podobě zájezdu do slunné Havany. O druhé místo se zasloužily barmanky z místního ostravského Corrida clubu - Lusinda a Kačora. Třetí příčka patřila barmanskému duu Martinu Eichenbaumovi a Milanu Tomíčkovi, kteří v soutěži zastupovali Hotel & Irish pub U Freuda z města Příbor.

Fotografie ze sobotní akce budou zveřejněny v nejbližší době na stránkách www.tourdebar.cz.

Z Ostravy se putovní barmanská soutěž HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2 přesune 7. 5. 2009 do Prahy. Pro další informace sledujte web soutěže.

Přehled dalších zastávek HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2:

•     7. 5. 2009  - Praha (Výstaviště PVA Letňany, hala 4)
•    16. 5. 2009 - Pardubice (ČEZ arena - malá hala)
•    13. 6. 2009 - Zlín (hala Novesta)

HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž nejlepších podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy. O úspěšnosti projektu svědčí fakt, že do prvního ročníku v roce 2007 přihlásilo své barmany celkem 104 podniků a barů z celé ČR. Ty se pak spolu utkaly v barmanských kláních na 11 akcích, jež navštívilo okolo 17 tisíc lidí. 
 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016