REPORT

 

Report: Axe Instinct Tour v Ostravě

V sobotu 25.4. byl již šestou zastávkou Axe Instinct Tour ostravský klub Fabric. Speciálním hostem byla podmanivá Hanka Mašlíková, která je tváří Axe Instinct 09. Své role se zhostila opravdu profesionálně. Ihned po příjezdu se vydala společně s hosteskami luxusním AXE hummerem do ulic Ostravy, kde lákala všechny kolemjdoucí na startující akci ve Fabricu.

 
Projíždějící hummer, sexy Hanka Mašlíková a půvabné modelky - všechny oblečené do speciálních AXE oblečků, Jakub Kuba, jakožto moderátor celé akce, a přítomnost štábu TV Óčko, který celou akci zaznamenával - to vše vzbudilo v proslulé "Stodolní" nemalou pozornost. Z okolních podniků se začali sbíhat návštěvníci a kolem auta se po chvilce shromáždil obrovský dav lidí, což zhruba na půl hodiny poměrně zkomplikovalo místní dopravní situaci. Hanka i hostesky vehementně rozdávaly letáky, zvaly na Axe Instinct Party a současně provoněly celou Stodolní vůní kůže nového pánského deospraye, který dal jméno party i celé tour.

Celý line up akce byl časově lehce posunut s ohledem na probíhající hokejové utkání. Kolem jedenácté hodiny se klub začal plnit a stávající výtečnou atmosféru podpořilo bezpochyby i vítězství českého národního týmu nad Dánskem.

Speciálními hosty byli DJ Uwa a Lucaso. Nejdříve dělali společnost Hance Mašlíkové, poté co se vrátila "z ostravských ulic", a úderem dvanácté se objevili za DJským pultem, kde to rozbalili ve velkém. Jejich rozjetá, naprosto bezchybná show  vybudila návštěvníky a na parket přilákala i zbytek posedávajícího publika. Na dalším hudebním podkladu akce se prostřídali i DJ Robiq a Tailor.

Po jedné hodině ranní proběhla unikátní laser show, která uchvátila celý Fabric. Dalším bodem programu byla podmanivá Kenvelo Fashion Show, na které se za bouřlivého uvedení DJ Uwy představila i Hanka Mašlíková. Obrovskou pozornost si získalo i hodně působivé vystoupení tří profesionálních tanečnic.

Akci si nenechal ujít ani bývalý reprezentační gólman - Marek Pinc, který v současné době chytá za Vítkovice. Party opouštěl v brzkých ranních hodinách a bylo evidentní, že si ji užil ve velkém stylu.

Ve dvě hodiny ráno byl program Axe Instinct Party ukončen vyhlášením vítěze flirtovací hry, která byla opět průběžným zábavním programem akce. Odměněn byl Kenvelo voucherem.

Vzhledem k tomu, že atmosféra byla rozjetá a všichni se skvěle bavili, akce pokračovala až do ranních hodin.

Chtěli byste zažít výjimečný program Axe Instinct Party? " Hoďte se do kůže! " a doražte na nejbližší mejdany, které se chystají v plzeňském klubu Alfa již tuto středu 29.4. 09 a ve vilémovském Sydney v sobotu 2.5. 09.
 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016