REPORT

 

Letňany ožily barmanskými a djskými exhibicemi

Pražští fanoušci koktejlů rozhodli – nejlepší drinky míchá bar Postel. Předsváteční večer 7. května patřil na pražském výstavišti PVA Letňany barmanským exhibicím. V soutěži Havana Club Tour De Bar 2 bojovalo o prvenství deset nejoblíbenějších barů z metropole. Z vítězství se nakonec radoval slavný pražský bar Postel. Druhé místo obsadili barmani z La Fuente a třetí příčka patřila klubu Zlatý strom. Skvělé koktejly, barmanské show a výborná djská vystoupení si přišlo užít více než 2500 návštěvníků.

 
Pražská zastávka netradiční barmanské soutěže HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2 přinesla strhující exhibice v podání těch nejlepších barmanů z hlavního města. Po celý večer se dvoučlenné týmy z vybraných soutěžních podniků snažily nalákat ke svému baru co nejvíce návštěvníků a dosáhnout na vítěznou příčku. První místo a současně i možnost postupu do finálového kola nakonec vybojovali Štěpán Bárta a Dominik Grim z baru Postel. Stříbrnou pozici obsadilo smíšené barmanské duo Tomáš Kubíček a Vendula Stoklasová z nového dejvického baru La Fuente. Za nimi, na příčce třetí skončili zástupci z hudebního klubu Zlatý strom, Zdeněk Hartman a Karel Bauman.



Všichni soutěžící předvedli skvělou show a za jejich profesionální výkony bychom jim chtěli poděkovat, stejně jako návštěvníkům akce za úžasnou atmosféru,“ hodnotí akci Jiří Tomaško, pořadatel turné.

Čtvrteční večer však na výstavišti nepatřil pouze barmanům a jejich umění. O skvělou atmosféru na plném parketu se postarali čeští i zahraniční Djs. Velmi očekávaným bodem hudebního programu bylo vystoupení berlínského DJ Mitche Al!ve & Aleshe One. Potvrdili svou pověst bavičů a odehráli výborný set plný oldschool a funk hitovek. Na německé showmany navázal francouzský DJ Paco, kterého si mohli návštěvníci užít ve společném tříhodinovém setu s dalším francouzským rodákem a rezidentem barmanského turné DJ Davidem Bowlesem.



Fotografie z pražské přehlídky budou zveřejněny v nejbližší době na stránkách www.tourdebar.cz.

Z Prahy se přesune soutěž do východočeských Pardubic, kde již 16. května představí to nejlepší ze svého umění pardubičtí barmani.

Přehled posledních dvou zastávek druhého ročníku:
16. 5. 2009 - Pardubice (ČEZ arena - malá hala)
13. 6. 2009 - Zlín (hala Novesta)

Bližší informace získáte na stránkách www.tourdebar.cz.

HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž nejlepších podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy. O úspěšnosti projektu svědčí fakt, že do prvního ročníku v roce 2007 přihlásilo své barmany celkem 104 podniků a barů z celé ČR. Ty se pak spolu utkaly v barmanských kláních na 11 akcích, jež navštívilo okolo 17 tisíc lidí.

Bližší informace získáte na: promo@tourdebar.cz
 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016