REPORT

 

Report: Axe Instinct Party

V sobotu 23.5.09 proběhla v teplickém Óčko Music Clubu již předposlední Axe Instinct Party. V luxusní prostorách nového klubu speciálně vyzdobeného k příležitosti Axe party propukl v pozdních nočních hodinách naprosto jedinečný mejdan. 

 
V obou sálech klubu byl pro návštěvníky připraven výtečný hudební program. Vybrat si mohli dle vlastního vkusu. Zatímco v menší hale probíhala discoparty (DJ Angel), na hlavním pódiu se o houseovou atmosféru postarali resident DJ Mike a dvorní DJane Axe Instinct Tour - Lucie Kvasnicová aka Lucca. Představila i novinky ze své aktuální desky Reformation a sklidila za ně skvělý ohlas. Na konci vystoupení ji dokonce publikum nenechalo odejít a bouřlivým aplausem si vyžádalo přídavek. Během večera se mezi hosty objevila i v sexy kostýmku Axe, kterým jednoznačně podtrhla "titul" nejkrásnější české DJane.

Akcí provázel Jakub Kuba, pravidelný moderátor celé série Axe mejdanů, kterému by mohlo závidět celé mužské pokolení. Jako obvykle mu totiž byl příjemnou společností celý tým okouzlujících divoženek, který v průběhu večera lákal hosty k registraci do flirtovací hry. Jejím cílem je sbalit během večera co nejvíce slečen. Vyhrát ale nebylo tentokrát vůbec obtížné. K hlavní ceně (poukázka na oblečení Kenvelo) stačily vítězi pouhé dvě dívky!

Na party se přijela pobavit i loňská tvář projektu Axe Dark Temptation - Agáta Hanychová. Večer strávila buď v zajetí místních fanoušků, nebo ve společnosti svých svěřenkyň z agentury Agatamodels, které tvoří značnou část týmu divoženek. V rámci programu modelky představily i novou Kenvelo kolekci během Axe Instinct Kenvelo Fashion Show, kterou si nenechal ujít snad nikdo z pánské čáti publika.

Axe Instinct Party přijel do Teplic zaznamenat štáb hudební televize Óčko s reportérem Michalem Kleinem v čele. Kameře samozřejmě neunikly ani přítomné celebrity. Reportáž můžete zhlédnout  už tento čtvrtek 28.5. v pořadu Inbox.

Axe Instinct Tour se nezadržitelně chýlí ke konci! Hoďte se do kůže a využijte poslední možnost okusit jedinečnou atmosféru Axe Instinct Party a to v pátek 5.6. 09 v legendárním pražském klubu Radost FX nebo na palubě TRAMixu!

Více informací naleznete na: www.axe.cz
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016