REPORT

 

Rekordní počet návštěvníků zvolil nejlepším podnikem Pardubicka Che´s bar

Sobotní večer 16. května patřil v Pardubické ČEZ areně napínavé soutěži Havana Club Tour De Bar 2, ve které se utkalo osm regionálních podniků. Nejlepší výkon nakonec předvedli barmani z místního Che´s baru, kteří obhájili titul vítěze z loňského ročníku. Návštěvníky dostali do varu DJ Chris Sadler, David Bowles a další. Skvělou zábavu si přišlo užít tři tisíce lidí! Turné pokračuje 13. června ve Zlíně. 

 
Pardubice zažily v sobotu 16. května barmanskou přehlídku nejoblíbenějších barů a vystoupení předních českých DJs. Na ploše malé haly pardubické ČEZ areny vyrostlo osm profesionálních barů, za kterými barmani soutěžních podniků celý sobotní večer předváděli to nejlepší ze svého umění. Každý bar se chtěl v konkurenci ostatních blýsknout a tak se nešetřilo na výzdobě, nechyběly plazmové obrazovky, lasery či efektová světla. Někteří barmani zvolili originální kostýmy charakterizující daný bar. Zaujmout diváky se nejvíce dařilo odvážnými fireshow, efektní byl i malý ohňostroj.



Průběžné pořadí se v průběhu soutěže neustále měnilo, absolutním vítězem se nakonec stal pardubický Che´s bar. Z prvního místa se radovali jeho barmani Michal Hochmal a Adam Vojtek, kteří se nyní mohou začít připravovat na finále soutěže. Che´s bar obhájil prvenství z loňského ročníku soutěže HAVANA CLUB TOUR DE BAR. Druhé místo patřilo rovněž pardubickému Road Café, které zastupovali Maria Tanchynets a Bohumil Kopejsko. Na bronzovou příčku se probojovali Lukáš Zubričan a Filip Rýgl z irského pubu St. Patrick. Pardubická zastávka přilákala jednu z rekordních návštěvností druhého ročníku HAVANA CLUB TOUR DE BAR, na akci dorazilo více než tři tisíce lidí.

O skvělou atmosféru v ČEZ areně se postarali svými výkony také Djs. Zajímavé bylo vystoupení hudebního projektu Electrohands, po kterých dav před podiem dostal do varu Béla En (TV Óčko) svým setem plným chytlavých klubovek. Za mixpultem ho vystřídal David Bowles, který společně s perkusionistou Drum ID patří pravidelně k hlavním tahákům soutěže HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2 a pardubickému publiku předvedli, že si svou pověst bavičů opravdu zaslouží. V rozjetém mejdanu pokračoval Chris Sadler i rezident těchto akcí Manio.


Poslední zastávka druhého ročníku soutěže proběhne:
13. 6. 2009 - Zlín (hala Novesta)

Bližší informace získáte na stránkách www.tourdebar.cz.

HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž nejlepších podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy. O úspěšnosti projektu svědčí fakt, že do prvního ročníku v roce 2007 přihlásilo své barmany celkem 104 podniků a barů z celé ČR. Ty se pak spolu utkaly v barmanských kláních na 11 akcích, jež navštívilo okolo 17 tisíc lidí.
 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016