REPORT

 

Skvělá atmosféra i produkce, tak vidí Mácháč 2009 pořadatelé i návštěvníci!

V sobotu 22. 8. 2009 proběhl na pláži u Máchova jezera již devátý ročník festivalu Mácháč. Akci navštívilo více než 10 tisíc návštěvníků. Ohlasy účastníků akce, DJs i pořadatelů jsou pozitivní. Festival tak potvrdil pověst nejnavštěvovanějšího a nejprofesionálnějšího tanečního festivalu v ČR. Nejlepší okamžiky zachytili fotografové řady tanečních serverů i televizní štáby.

 
Letošní již devátý ročník tradičního plážového mejdanu Mácháč 2009 je za námi. Na čtyřech scénách se od soboty 22. srpna od 14 hodin do nedělního rána vystřídalo více než 30 zahraničních i předních českých interpretů. Organizátoři dali prostor také dalším zajímavým bodům v programu, např. po skončení vystoupení německého producenta Rogera Shaha byl vyhlášen vítěz unikátní remixérské soutěže. Před setem Paula Oakenfolda poděkovali pořadatelé prostřednictvím Djky LayDee Jane všem návštěvníkům za účast a podporu charitativního projektu Dance4Life.

Je mou milou povinností vyřídit poděkování všech zahraničních hvězd za skvělou atmosféru, kterou jste vytvořili během jejich vystoupení,“ říká Jiří Pokorný, jeden z hlavních organizátorů. „Současně bychom rádi poděkovali celému produkčnímu týmu a všem, kteří se podíleli na letošním ročníku. Náš dík patří samozřejmě i návštěvníkům za hladký a bezproblémový průběh akce. Velmi si vážíme pozitivních ohlasů, které jsme obdrželi nebo si přečetli na diskusních fórech.“ doplňuje jeho slova Zdeněk Gabriel, další z hlavních organizátorů. Na zajištění festivalu pracoval několik měsíců tým, který se několik dní před vypuknutím akce rozšířil až na 280 pracovníků.

Festival neušel pozornosti médií a tak kromě tradičních foto a videoreportů se objeví reportáž z Mácháče na Prima COOL TV. Exkluzivní rozhovor s hlavní hvězdou festivalu, DJ Ferrym Corstenem, pořídil štáb Tv Óčko a byl odvysílaný v pořadu Frisbee (vy jej můžete shlédnout zde)

Oficiální videoreport pořídil filmmaker Dan Pánek

Příští rok oslaví festival Mácháč své desáté výročí a pořadatelé již nyní slibují obrovskou show, která akci posune opět o kousek dál. V současnosti probíhají jednání o headlinerech jubilejního ročníku, ihned po jejich potvrzení bude oznámen termín konání i další podrobnosti.

G productions/ Pink Dot

Více informací o akci najdete zde: www.partyinfo.cz/machac009
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
dan
MHD
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016