REPORT

 

Report a fotky ze Snow&Bass 2010

O víkendu 19.-20.března se konal 4. ročník akce Snow&bass, tedy spojení hor a drum and bass party. Letos se akce konala poprvé v jiné lokalitě, přímo v centru Pece pod Sněžkou v chatě Bohatýr. Přečtěte si povedený report a mrkněte také na fotky!

 
V pátek bylo krásné počasí, které ale účastníci akce moc nestihli, neb dorazili až po západu slunce. Massive Elementz sound system postavil stage a aparaturu a od 20 hod. se začala pomalu rozjíždět party. Postupně přijížděli další djs a účastníci, ale kolem půl jedné se parket jako mávnutím kouzelného proutku zaplnil a přítomní rozjeli celkem solidní kotel. Hrál DJ Gasr, Pyshtone, posléze Rich a Anus, na konec trochu temnější set DJ Saym, k tomu MC Dawe a MC Spiffo. A než se všichni nadáli, byla tu sedmá hodina ranní a konec party, začátek ježdění.

Tento ročník měl úplně volný program co se ježdění týče a vskutku, několik snowboardistů a lyžařů se vypravilo po poledni na svah. Počasí nebylo nic moc, ale celkem to jezdilo, taky posezónní ceny lístků byly překvapivě příznivé (300Kč na odpoledne), fronty na vlecích téměř žádné.



Po sobotním ježdění nastal drobný útlum, ovšem už od 20 hod. se opět roztočili kola gramofonů. Úvodu se ujal DJ  Saym, posléze Gasr, Pyshtone a s nimi MC Dawe. Jestliže se v pátek sál na Bohatýru zaplňoval velmi pomalu, v sobotu již od 21h přibývalo celkem dost lidí, kteří se shlukovali hlavně u baru, kde obsluha měla co dělat, aby stíhala. Úderem půlnoci spustil Robick na živé junglové bicí, spolu s MC Dawem, který střídal zpěv a trubku. Celý večer probíhala tombola, někteří gambleři na ní získali okamžitě závislost a nakoupili si i 20 lístků! Odcházeli pak většinou v novém triku Snow&bass a vybaveni klíčenkami, Red Bully či samolepkami.

Po Robickovi nastoupil DJ Beast67 ze serveru drumandbass.cz, který se střídal s kolegou Skinym. Po nich hrál Basstien (dorazivší z Livigna v Itálii) a Sayuz (dorazivší do Pece už v 8 ráno silně společensky unaven), závěrečnou noc zakončoval DJ Rich, který utrpěl silné zranění ramene, když na něj spadnul odposlech a k ránu byl málem inzultován barmanem, když nechtěl přestát hrát ani v 9 hodin. Odpoledne bylo ježdění dost drsné, protože byla mlha a chvílemi vydatně pršelo, ale jezdit se stále dalo. Holt v Peci většinou na Snow&bass počasí nějak dobře nevyšlo. Ale party nikdy nezklamala.



Na závěr poděkování všem účinkujícím, vedoucímu zájezdu Simonovi za skvělou péči, poděkování všem návštěvníkům akce a také partnerů – Red Bull Music Academy, DNB LEAGUE a chatě Bohatýr. A pokud byste chtěli triko nebo mikinu Snow&bass – najdete na http://shop.badpoint.cz.

Celý fotoreport z této akce naleznete zde.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016