REPORT

 

Report z Axe Rise Up Tour v Severních Čechách a na Vranovské přehradě

Druhý červencový víkend se Axe Rise Up Tour přesunula do severních Čech. Příznivci skvělé letní zábavy si mohli vybrat hned ze dvou možných termínů. Případně si vychutnat obě dvě párty hned po sobě. V sobotu 10. července připravil Axe tým perfektní akci u Vodní nádrže Barbora v Oldřichově u Duchcova. Vodní nádrž Barbora je jezero s neskutečně čistou vodou v krásném prostředí pod Krušnými horami. V parných vedrech návštěvníci uvítali nejen příjemný stín stromů, které se u pláže nachází, ale především neopakovatelné osvěžení ve speciální AXE sprše. Navíc si zde mohli vyzkoušet jeden z 5 nových sprchových gelů Axe.

 


V neděli 11. července na všechny čekala svěží párty na Kamencovém jezeře v Chomutově. Kamencové jezero patří k plošně největším v České republice, navíc je naprosto ojedinělým přírodním útvarem. Součástí prostoru je také letní areál Banda. A právě zde se uskutečnila AXE Rise Up Party plná neočekávaných zážitků. Obě místa vdechla letní plážové párty svůj charakteristický ráz. Letní zážitek z AXE Rise Up Party tak byl pokaždé jedinečný.



AXE Rise Up Párty na Vranovské přehradě

V pátek 9. července 2010 se uskutečnila druhá ze seriálu letních plážových AXE RISE UP PARTY. Tentokrát si jí mohli vychutnat návštěvníci ATC Vranovské pláže. Vranovská přehrada patří mezi ty nejkrásnější u nás, a tak i díky tomu byla účast na plážové párty opravdu vysoká. Na návštěvníky této akce čekalo neuvěřitelné množství osvěžujících zážitků, super program i vynikající zábava. Vzhledem k tropickému počasí všichni uvítali možnost vyzkoušet si sprchové gely přímo v akci ve speciální AXE sprše. AXE Bikini Girls, které mají sprchování na starosti, tak měly opravdu plné ruce práce.




 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016