CLANEK

 

Gurun Gurun vydali remixové album!

Remixová deska Gurun Gurun nazvaná "Gorogoro Garagara Rimikkusu" vychází digitálně 6. srpna na labelu Home Normal. Sedmiskladbové album obsahující remixy skladeb z debutu "Gurun Gurun" je nyní k dostání prostřednictvím Boomkat, iTunes, Darla, Bandcamp a dalších digitálních distributorů...

 

Výtěžek z prodeje je určen pro organizaci Japan Earthquake Animal Rescue and Support, která se věnuje záchraně a rehabilitaci zvířat postižených březnovými zemětřeseními a tsunami v severním Japonsku. Na jednotlivých mixech se podíleli australští experimentátoři Pimmon (Tigerbeat6) a Part Timer (Moteer, flau), ukrajinská producentka Zavoloka (Nexsound, Kvitnu), britský multimediální umělec Orla Wren (flau), americká pianocore dvojice Hearts+Horses (Clairecords, Mü-nest), španělský elektroakustický projekt dot tape dot a labelmate Gurun Gurun, ambientní offthesky (Home Normal).

Debutové album "Gurun Gurun" vyšlo na přelomu roku na londýnsko-tokijském labelu Home Normal. Kurátorem labelu je hudebník a producent Ian Hawgood. U Home Normal vydávají Library Tapes, Bvdub, The Boats, Machinefabriek a Chihei Hatakeyama a další. V ČR a SR CD distribuují Silver Rocket. Na debutové desce spolupracovali Gurun Gurun například s japonskými hudebnicemi Sawako (12k, Anticipate), Moskitoo (12k) a Rurarakiss (Neguse Group), s dánským producentem Opiatem (Morr Music) nebo s hráči na historické violy da gamba Irenou a Vojtěchem Havlovými. Album "Gurun Gurun" se mj. dostalo do celoroční TOP 10 prestižní bristolské experimentální stanice Fluid Radio. Debut Gurun Gurun byl také zařazen mezi alba týdne/měsíce u klíčových britských distributorů nezávislé hudby Rough Trade, Boomkat a Norman Records. Gurun Gurun založili na konci roku 2007 Tomáš Knoflíček a Jára Tarnovski, v průběhu následujících dvou let se ke kapele připojili Federsel a Ondřej Ježek. Kapela v současné době připravuje druhé album a chystá se na podzimní koncerty.

tracklist:

01. Fu /.Tape. remix/

02. Yume no mori /Hearts+Horses remix/

03. Ano uta /Pimmon remix/

04. Kodomo /Zavoloka remix/

05. Yuki ~ Hawaiian Snowflake /Orla Wren remix/

06. Karumi /offthesky remix/

07. Ano uta /Part Timer remix/

hudba Gurun Gurun ° originální verze na albu "Gurun Gurun" (Home Normal, 2010)

foto Hitoshi Ishihara ° design Jeremy Bible

mastering Ondřej Ježek

produkce Jára Tarnovski & Tomáš Knofllíček

formát FLAC ° WAV ° MP3

label Home Normal

KONTAKT //

Gurun Gurun: info@gurunas.net

Booking: booking@gurunas.net

Label: info@homenormal.com

JEARS: GURUN GURUN ONLINE //www.jears.org

www.gurunas.net

www.facebook.com/gurungurun

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016