CLANEK

 

Dubspeeka má nové EP na Skeleton Recordings

Britský techno producent Dubspeeka před několika dny vypustil nové, multižánrové EP nesoucí název "Outland (Remixed Pt.1)". Multižánrovým ho ovšem nenazýváme nadarmo, výčet hudebních stylů je zde totiž velmi pestrý, najdete tu deep house, minimal i temné techno, dalo by se tedy říct, že každý si zde přijde na své...

 

"Outland EP (Remixed Pt.1)" rozhodně stojí za vaši pozornost. Dubspeeka nám v něm představuje čtveřici tracků, přičemž první s názvem "Outland 1.2 (dubspeeka Magwan Mix)" je přímo jeho originální práce, tento track zaujme především svými minimalistickými plochami a tajemnou atmosférou. Zbylá trojice jsou remixy jeho tracků "She Loves", "Outland 1" a "Gumbo", a o tyto remixy se postarali Glimpse, Florian Meindl a Copy Paste Soul. Každý z remixů nabídne nějaké zajímavé prvky, nejvíce mě zaujal remix tracku "She Loves" od Glimpse, který v sobě ukrývá líbivý deep house zvuk a krásnou atmosféru, ovšem i temný techno remix skladby "Outland 1" od Floriana Meindla má něco do sebe. Posuďte sami - ukázky jednotlivých tracků najdete zde:



"Outland EP (Remixed Pt.1)" vyšlo 18. ledna v digitální podobě na labelu Skeleton Recordings a pořídit si ho můžete například na Beatportu.

Sledujte také:

https://www.facebook.com/dubspeekamusic/timeline
https://www.facebook.com/skeletonlabel

stanjah

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016