CLANEK

 

Justice něco chystají

Skupina Justice cosi chystá. K prozrazení došlo nechtěně na Sonar festivalu v Barceloně během DJského vystoupení zakladatele labelu Ed Banger Records, kde žádaná klubová dvojka vydává. Pedro Winter aka Busy P, jenž je zároveň i manažerem skupiny, do svého setu zařadil neznámou skladbu, kterou aktivní návštěvník párty nechal vyhledat službou Shazam. A protože populární vyhledávací služba už měla od vydavatelství data k dispozici, vyšlo najevo, že se jedná o novou skladbu Justice nazvanou "Safe And Sound".

 

Justice, tedy pánové Gaspard Michel Andre Augé a Xavier de Rosnay, patří k nejrespektovanějším reprezentantům taneční scény. Pocházejí z Francie a jsou nejúspěšnějším zástupcem indie labelu Ed Banger Records. Justice debutovali v roce 2007 albem označovaným jako "†", které se dočkalo oslavných recenzí i nominace na cenu Grammy. Figurovalo v drtivé většině výročních anket specializovaných hudebních médií a dodnes je považováno za jednu ze zásadních nahrávek alternativní taneční muziky. Sošky Grammy se duo dočkalo za remix písně "Electric Feel" kolegů MGMT v roce 2009.

Justice

Kdy vyjde novinka "Safe And Sound" oficiálně? Bude předzvěstí nové studiové desky? Odpovědí se jistě dočkáme v příštích dnech či týdnech...

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016