CLANEK

 

Trevor Something vydal nové album

Trevor Something je americký producent, jehož můžeme žánrově zařadit po bok jiných studiových šikulů, jako jsou například Com Truise, Nightcrawler nebo Miami Nights 1984. Všechny tyto interprety spojuje hudební styl, který u nás není příliš rozšířen, ale spoustě lidem, kteří ho byť jen párkrát slyšeli, naprosto učaroval.

 

Hudební styl synthwave v sobě spojuje prvky osmdesátkové elektroniky spolu s hutnými zvuky syntezátorů, ale můžeme v něm nalézt i prvky techna a dalších hudebních stylů. A právě Trevor Something je jedním z interpretů, kteří v tomto hudebním žánru patří k absolutní špičce. Tento producent z prosluněného Miami má na svém kontě celkem čtyři studiová alba a celou řadu singlů. K albům "Lost Memories", "Synthetic Love", "Trevor Something Does Not Exist" a "Death Dream" před několika dny přidal nové, v pořadí již páté studiové, nesoucí název "Soulless Computer Boy and The Eternal Render".

Trevor Something
Na desce najdeme celkem jedenáct skladeb, které uchvátí vynikající atmosférou, hutnými synťáky, ale i zamyšlenými náladami a ambientními prvky s futuristickým feelingem. Nechybí ani Trevorovy proslulé vokály a překvapí i čistě instrumentální skladby, jež celou desku uzavírají. Album "Soulless Computer Boy and The Eternal Render" vyšlo 4. srpna a brzy se na něj podíváme pěkně zblízka v recenzi.

Skladbu "Girlfriend" z Trevorova nejnovějšího alba si můžete poslechnout na YouTube.




Celé album je k poslechu na portálu BandCamp, kde si jej můžete následně zakoupit v digitální podobě, na CD i jako limitovanou verzi na klasické kazetě.

Sledujte také:

http://www.trevorsomething.com
https://www.facebook.com/TrevorSomething/?fref=ts
https://soundcloud.com/trevorsomething


stanjah

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016