CLANEK

 

Radost FX dává šanci mladým talentům a vyhlašuje DJ contest

Od ledna tohoto roku probíhají v Radosti FX pravidelné středeční akce pod názvem FX Session, na kterých si nyní nově budou moci zahrát také vítězové DJ contestu!

 

Radost FX pořádá FX Session pro ty, kteří se chtějí uprostřed týdne sejít s přáteli na drink a poslechnout si při tom sety našich předních českých DJs. Některé středy jsou navíc obohaceny o zajímavý workshop, kdy se mohou návštěvníci akce seznámit s určitým tématem a přiučit se něčemu novému nebo se nechat inspirovat.

Radost FX contest

Připomeňme si například FX Session s cestovatelem Michalem Janíčkem aka DJem Michaelem J, který je odborníkem na Itálii nebo fotografický workshop se známým fotografem Rafaelem z Ateliéru Rafael.

Loutka

Od března se koncept těchto střed ještě malinko pozmění. Akce nově ponese podtitul "YOUNG BLOOD", budou probíhat pravidelně každou druhou středu v měsíci a jejími hlavními protagonisty budou DJ Loutka a DJ Subgate, kteří se tímto stávají novými rezidenty této noci. S nimi si pak bude moci zahrát také vítěz DJ contestu, který tímto Radost FX vyhlašuje.

Subgate

Pokud je tedy DJing tvá srdcovka a máš zájem posunout se dál, získat zkušenosti a zahrát si v nejstarším elektronickém klubu v České republice po boku takových matadorů, kterými Loutka a Subgate bezesporu jsou, zašli svůj hodinový mix na ollie@radostfx.cz. Jedinou podmínkou zařazení setu do contestu je, že set musí být čistě housový. Contest startuje 23.2. 2017 a pro tuto chvíli není časově omezen, protože se budou vybírat DJs také pro FX Session, které budou probíhat v nadcházejících měsících. Porotci contestu jsou DJ Subgate a produkční klubu Radost FX. První vítěz DJ contestu se za mixem objeví již 8.3. 2017!

Držíme palce!

www.radostfx.cz

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016