CLANEK

 

Storm Club spouští 3. ročník akce DNB Kombat

Pražský Storm Club po vynucené roční pauze spouští již třetí ročník oblíbeného turnaje Storm DNB Kombat, ve kterém se české DNB crews utkají o titul nejoblíbenější crew! Turnaj je letos rozdělen na dvě části - online a offline, na vítěznou crew čeká showcase na Let It Roll 2021 a mnoho dalšího!

 

DNB Kombat se během dvou prvních ročníků stal celorepublikově respektovanou soutěží českých DNB uskupení, která si získala oblíbenost jak na straně veřejnosti, tak i mezi jednotlivými soutěžícími. Proto se Storm Club po vynucené roční pauze vrací se třetím ročníkem, do kterého se poprvé budou moci přihlásit crew nejen z České republiky, ale i ze Slovenska!

A to rozhodně není jediná změna - protože není ještě zcela jisté, kdy bude možné znovu zahájit klubovou sezonu, první část turnaje proběhne zcela prostřednictvím internetu. Jednotlivé crews tak mají do 15. března 2021 nahrát set, který bude následně umístěn na YouTube kanál Storm Clubu. Rozhodujícím faktorem pro postup do další části turnaje tak bude počet LIKE pod jednotlivými sety.

DNB Kombat

Do druhé části, která proběhne na přelomu jara a léta již fyzicky v klubu, postoupí 4 crews s nejoblíbenějšími sety. Ty se pak vzájemně utkají ve 4 semifinálových večerech a na závěr ve velkém finálovém večírku, kde bude také slavnostně vyhlášena vítězná crew.

A jaké odměny na vítěze čekají? Dvouhodinové showcase vystoupení celé crew na Let It Roll Open Air 2021, vlastní crew event se zahraničním hostem ve Storm Clubu na podzim 2021 a mnoho dalších.

Kompletní informace o soutěži najdete zde.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016