REPORT

 

Pokračování záblesků z vydařeného víkendu

Slibovaný report z party Invasion, který je pokračováním článku Záblesky vydařeného víkendu, je tady nyní pro vás. Dočtete se, jak vyměnit hvězdu večera za svého známého a ještě si tím přivydělat.

 

Aby toho nebylo málo, tak v ten samý den (22.11.03) se konala INVASION v Mšených Lázních. Na party vystupovali: Mark Baskin, Pavel Krejdl, Agent, Tash, Akitom, Paskvill, IM Cyber, Philip TBC, Ghonzales, Beast 67, Dave a Skiny.

 

Z výše uvedených DJs jste rozhodně nemohli vidět Marka Baskina a Agenta. Za Agenta zaskočil DJ Matrix, což už nad ránem nikomu moc nevadilo. Přesně o půlnoci nastoupil, dlouho utajovaný, „Baskin“. V uvozovkách píšeme, protože se za gramofony, k našemu překvapení, objevil liberecký DJ Skull, který zahrál výborný set. Bohužel poznamenaný hereckým výkonem, kdy předváděl amerického DJe Baskina. Jak jsme se později dozvěděli, bylo toto představení připraveno ze strany pořadatelů a to přesně pod taktovkou dvou lidí z Agent Orange, kteří na zmiňovaného Baskina získali finance od spolupořadatele z litoměřického Klacxonu.

 

Nevíme, jestli to máme brát jako vtip, nebo urážku všech clubberů. Protože od nich pořadatelé vybírali vstupné v plné výši bez předchozího upozornění, že Mark Baskin je nahrazen DJem Skullem. Naopak, byli utvrzováni v dojmu, že opravdu hraje Mark Baskin, detroitský DJ.

 

Z důvěrných zdrojů okolo baru víme, že ti kteří na tento podvod přišli, byli žádáni o mlčenlivost. A to hlavně z důvodu výdělku od spolupořadatele. Z pohledu pařícího clubbera musím uznat, že to byl podvod neprohlédnutelný, protože Marka Baskina nikdo nikdy neviděl hrát, a set nahrazujícího DJe byl bez chybičky a tudíž dokonalý. Zanechal však nepříjemný pocit v lidech, kteří se o techno zajímají pofesinálněji než lidé, kteří si přijeli jenom zapařit.

 

Pořadatelé z AO (Tash a Paskvill) se však nechystali vydělat pouze na návštěvnících, ale i na samotných účinkujících a také na lidech, kteří jim pomáhali s organizováním této „invaze“. DJs si totiž museli hradit veškeré nápoje a to dokonce i DJ Skull, který jim vlastně pomohl k přehnanému výdělku na vstupu.

 

Na druhou stranu musíme velice pochválit DnB stage, na které hráli všichni DJs, kteří byli uvedeni na letácích a plakátech. I ostatní DJs na techno stagi podali výborné výkony a nebýt „menšího podvůdku“ ze strany pořadatelů, mohli bychom tuto akci považovat za jednu z vydařených.

 

Budeme Vás i nadále informovat o vyjádřeních již zmiňovaných pořadatelů z AO, kteří dva dny po akci tvrdili, že o ničem nevěděli.

 

PS: Clubbeři, braňte se!!!!!

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016