REPORT

 

Vyjádření pořadatelů k akci Stodola 2004

Akce Stodola 2004, pořádaná Golfo a houseboatem U bukanýra se konala 15. května ve Střechově nad Sázavou v kempu České televize.

 

Akce Stodola 2004, pořádaná Golfo a houseboatem U bukanýra se konala 15. května ve Střechově nad Sázavou v kempu České televize.

+
 
Z naší strany to byla velmi vydařená párty s kvalitním line upem, světly i vynikajícím zvukem o výkonu 3,2 KW. Sociální zařízení, ubytování, bary, gril a celkové prostředí pro návštěvníky řadíme k plusům této akce a dále fakt, že akce probíhala od 16 hodin sobotního odpoledne a pokračovala nabitá tanečními rytmy až do jedné hodiny odpoledne následujícího dne.

-

Do mínusu počítáme nevydařené počasí a tím i menší počet návštěvníků. Dále pozdní vystoupení Pat Hearta, který měl hrát od půlnoci, ale bohužel nezodpovědně dorazil o tři hodiny později, za což se omlouváme nejen návštěvníkům, ale i djům, kteří měli hrát po něm a změnil se jim čas hraní.  Další mínusová záležitost je odjezd pouze jednoho autobusu v neděli, způsobený technickými problémy. Omluva tedy patří všem, kteří museli čekat na autobus až do 13 hodiny odpolední. Poslední věcí jest, že nějaké hovado postříkalo sprejem stěnu v baráku, který byl pouze pro pořadatele a kde nemělo co pohledávat. Za toto se omlouváme Vláďovi Houdkovi, správci kempu. Primalex přivezeme    

Dík

Děkujeme všem návštěvníkům této akce, kteří se i  přes nepřízeň počasí a menší počet lidí výborně bavili a vytvořili ve staré stodole, společně s Golfo dekoracemi, atmosféru rozjetého klubu spojenou s kvanty pozitivní nálady jako za starých časů.

Dále děkujeme za rovněž pozitivní přístup těmto firmám: Red Bull, Becherovka, Romi
Group a Staropramen. Zvláštní poděkování také patří Ohm Tribe, kteří nám vyrobili perfektní trička Stodola 2004 a ukázali, že na i houseovém mejdle je možné vidět
stánek s psychedelickými výtvory běžně viditelnými spíše na psytranceové scéně.

Toto spojení se nám moc líbilo. Poděkování také vstřícným mediálním partnerům: Techno.cz, Xmag, Time In Praha, Houser, Ultramix a dalším

Hesla …back to the basic bychom se chtěli držet i nadále a proto pro vás Golfo bude připravovat i další mejdany podobného typu.

V červenci pro vás máme nachystáno menší systémové mejdlo v Praze u vody, 3. září vybudujeme společně s Bluesound djs  šapitó u Vltavy na akci „Last Minute“ a na podzim se můžete těšit na akci „Labyrint“ pro větší počet lidí, v netradičním pražském prostoru.

Zpráva pro nedočkavce a naše fandy a fanynky

25. června
Dancelounge by Golfo na houseboatu U bukanýra
DJs Airto, Bo.dan, Lucas
Live: Anticage + hosté

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016