REPORT

 

Kompletní výsledky European ITF Finals v Akropoli

Beznadějně vyprodaný Palác Akropolis měl možnost vidět, nebál bych se říct, jednu z vůbec nejlepších hiphopových akcí své bohaté historie, kde gramofonistické drama (pro domácí barvy konečně i drama se šťastným koncem) doplnily dva koncerty, u nichž slovo "naplno" jen těžko belhá za tím, co bylo ve skutečnosti k vidění. Kontrafakt na tučném MPC4000XL podkresu, libový Main Flow či machine-gun-rap v podání Asijské Planety nenechá na sobotu třicátého myslím dlouho zapomenout.

 

Ale celá akce držela páteří hiphopu - DJingem a jak to tedy nakonec celé dopadlo a kdo si po pěti letech odnesl domů pravou trofej pro betl šampiony - šampionské pásky, ve kterých se prý Noisy Stylus cítí jako Hulk Hogan?

Scratching:

1. Rafik /Německo - Lordz Of Fitness/ - 496 bodů
2. Five /Brno, Questablist/ - 451 bodů
3. Savage /Irsko/ - 440 bodů
4. Eprom /Polsko/ - 397 bodů
5. Shot /Itálie, Stupid Moo/ - 352 bodů
6. Kappn' KuTT /Rakousko/ - 349 bodů

Beat Juggling:

1. Rasgunyado /Německo, Lordz Of Fitness/ - 454 bodů
2. Five /Brno, Questablist/ - 435 bodů
3. Craim /Itálie, Stupid Moo/ - 334 bodů
4. Pistolet /Polsko/ - 305 bodů
5. Takwondoe /Rakousko/ - 274 bodů

DJ Teams:

1. Noisy Stylus /Německo - Adlib, Tre Styles, Tobeyer, Dynamike/ - 240 bodů
2. Fresh Dope DJ's /Francie/ - 222 bodů
3. Questablist /Brno - Five, Arsen/ - 185 bodů
4. Stupid Moo /Itálie - Craim, Shot/ - 180 bodů
5. Ghostbusters /Rakousko - Testa, Chrissfader/ - 175 bodů

X-Perimental Class:

1. Trafik /Praha, PSH/ - 481 bodů
2. Man At Cuts /Německo/ - 475 bodů
3. Kapp'n KuTT /Rakousko/ - 376 bodů

Sláva vítězům, čest poraženým. Five s Trafikem si nezvykle vyměnili role. Pětka se s nelehkým úkolem měření sil se členy nejlepšího DJského teamu na světě - Lordz Of Fitness porval se ctí a nechybělo mnoho, aby se jim vyrovnal zcela.

Německou nadvládu celého DJského večera narušil jen věčně druhý Žižkovák Trafik, kterému se konečně povedlo vybojovat vysněný titul a krom prvního titulu Evropského šampiona ITF si vydobyl účast na světovém finále, kam samozřejmě směřuje i Five, zastupující Česko-Slovensko v hlavní kategorii - Advancement Class (připomínám, že toto finále proběhne 4.12. v klubu Zapata v Německém Stuttgartu a pokud by byl dostatek zájemců o jeho shlédnutí, mohl by být z Čech vypraven celý autobus... možnost vidět domácí koně bojovat o světový triumf není každý pátek, v případě zájmu tedy prosím pište na mail info@itfczechoslovakia.com). Uznání samozřejmě patří všem zúčastněným DJ's, gratulace pak pochopitelně především Tráfovi a poděkování nejlepšímu publiku na světě.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016