PARTYINFO

 

CITADELA - DARK DOG

Datum konání:
23.11.2002 - sobota
Místo konání:
Brno - Boby Centrum
DJs:
Dynalon Pounding Grooves (UK), Mark Broom (UK), Ginger, Kaisersoze, Mischa, Thomas Owen (HU), Matrix
trance: Lady Jane (SUI), ESWL, Holmi
chill-out: Gadap, Artie
Live:
Function (USA), Pietro
Popis:
módní přehlídka shopu Diffusion, barevný laser Kvant, Dark Dog zombie performace, fireworks, Marcel audio sound, ambient chill-out, testy XTC
vstup 270/320 CZK
 
 
Poslední informace k Citadele Lawrie Immersion aka Pounding Grooves (Pounding Grooves/UK) David Sumner aka Function (Infrastructure/USA)
Lawrie Immerson aka Pounding Grooves (Pounding Grooves/UK)
Lawrie Immerson aka Pounding Grooves (Pounding Grooves/UK).
 
 PG Kdybyste se zeptali jakéhokoli britského techno producenta na jméno Lawrie Immersion, jistě by se vám dostalo uznalé odpovědi, doprovázené širokým úsměvem, v níž by vám dotyčný vylíčil, že jde o jednoho z nejschopnějších zvukových inženýrů na ostrovech s vynikajícím studiem pro mastering. Lawrie se skutečně podílí na dokončování desek pro značky Planet Rhythm, Compound, Compressed, Geushky, Sok, Template a mnoho dalších na nichž vydávají Glenn Wilson, Ian Void nebo švédští kaliči Patrik Skoog a Slobodan.

Lawrie má vytříbený vkus pro výběr masterovaného materiálu, pečlivě si vybírá desky, kterým vdechne život a producenty, kteří takový materiál vymýšlejí. Nedělá ústupky, ubírá se jednoznačným směrem, jeho rukopis je znát, desky, které vycházejí ze studia Lawrie Immersiona jsou dynamické, silné, hutné, temné, agresivní a nekompromisní.

Zvukový inženýring, to je však pouze jedna část Lawrieho hudebního života, kromě dlouhého sezení za velkým studiovým mixážním pultem, při práci na hudbě jiných, se Lawrie věnuje také vlastní produkci a o tom, že ani v nejmenším nezahálí svědčí jeho respektovaný label Pounding Grooves, kde do dnešního dne vydal 27 plnotučných maxisinglů, přičemž specialitou značky je produkce na 10" vinylu. Lawrie vydává skutečně ostré, syrové techno, drsné smyčky, rytmicky rovné a nabroušené tracky, oholené od přebytečných kudrlinek a vyhrávek, materiál, který si oblíbily dlouhé zástupy ortodoxních techno DJs na celém světě. Kromě produkce na vlastní značce si Lawrie čas od času odskočí na americký Global Trax, britský Tortured nebo německé Compressed či Fine Audio Recordings. Skvělými tracky ozdobil také Liebingův vyhlášený CLR a velmi známá je i Lawrieho společná práce s drtiči Ignition Technician na jejich Wedafuquawi nebo nedávné splitko s DJ Rushem na Pro-Jex. Podtrženo, sečteno, Lawrie Immersion aka Pounding Grooves je nadmíru plodný producent, který takřka každý měsíc vydává nějakou novotu, přičemž ještě v pohodě stíhá masterovat a … předvádět produkce své i svých známých za gramofony na parties po celém světě.

Na Citadele Dark Dog se představí Lawrie Immersion v současné, výborné DJ formě, pravidelně vystupuje na klubových i velkých parties ve Velké Británii a velmi často se také vydává na akce mimo spojené království. Lawrieho DJ dovednosti jsou zaznamenány na jednom z dílů populární série německého labelu Audio pod názvem DJ Mix Series 4.
 
David Sumner aka Function/Portion Reform: New York City Rozhovor s Pietrem Zpověd trance DJs LayDee Jane Petr Holman (aka Holmi) - bio Mark Broom - rozhovor Thomas Oven - rozhovor Profil - Mark Broom (Pure Plastic/Rue East/UK) Rozhovor s Dahem Rozhovor s Matrixem DJ Mischa - rozhovor Experimentální chill-out Lay Dee Jane Citadela - Dark Dog

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Citadely od Mammotha
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016