PARTYINFO

 

SUMMER OF LOVE 2002

Datum konání:
17.08.2002 - sobota
Místo konání:
Pardubice - Dostihové závodiště
DJs:
Elektronik Basslines stage 0.1
Live in concert: Green Velvet live (Cajmere, Music Man, Cajual - Chicago, USA), Hypnotix live (African Dance Rec. - CZ), Stephunk T live (exLiquid Harmony, Beeswax - CZ), Blow live (U Merkura Rec. - CZ), Space Junkies (House Society - CZ), Over3 (Lexrec - CZ), Sundreams (Sol-Y-Mare - CZ)
DJs: Billy Nasty (Tortured, Electrix - UK), Space DJz (Potential, Tortured, Soma - UK), Jim Masters (Final Scratch exhibition / Base - UK), Ian Void (Geushky - UK), Orbith (Bassline - CZ), Tráva (LexRec - CZ), Ladida (Müller Re, Wax - CZ), Lucca (Mersey - CZ)
C.Lounge stage 0.2
Live in concert: Circulation live (Circulation - UK), Swayzak live (Swayzak Rec, K7, Virgin - UK), Subtech live (UK), Significant Other live (CZ), Patrick Bergman & Ivan M. live (Montana, Bassline - CZ), Kel & Large present Zip Orchestra live (Wax - CZ)
DJs: Kermetic Just (USA), Martin Haberland (SK), Lumiere (Wax - CZ), Luger & Ivan M. (Wax - CZ) and many more...
Connect2Techno.cz stage 0.3
Live in concert:
ScanX live (F-Communications - Francie), Genome & Cruiser live (Bassline - CZ), Skipworker (Lighthouse, G-Productions - CZ)
DJs: Hardcell (Skunkworks - Švédsko), Felipe (Titanium Rec, Titan - Rakousko), Tibor (Final Scratch exhibition / Subtech, U-Club - SK), Kaisersoze (Lunar - CZ), Agent (Fylo, Techno.cz - CZ)
Pavel Krejdl (Techno.cz - CZ), Daho (NSW, Lunar - CZ), Boss (Kne' Deep - SK), Miquel (Licker, Bassline - CZ), Jerry (Lunar - CZ), Gadap (NSW - CZ), Mischa & Hubiss (Lunar - CZ)
Break That Beat stage 0.4
Live in concert: Sub.d.Vision (2.3 - CZ), Soundphreakers (Phreak That Sound - SK), Syndrom Snoop(CZ)
DJs: Orion (Peneři Strýčka Homeboye - CZ), Trafik (CZ), Weck (CZ), Master G (finalista RBMA - CZ), Koogi (Shadowbox, EastBase - CZ), Katcha (Da Babas, EastBase - CZ), Babe LN (Lighthouse - CZ), Philip TBC (Soundsphere - CZ)
U Merkura soundsystem mini stage
DJs: Hech, Mr. Pupitz, Lulu_Rulez & guests
4Fresh vs Clubmix mini stage
DJs: Tom (Fresh, Radio Life) vs. S.M.I.S.L. (Svitavy) & guests, Milan Kroužil (Clubmix, Radio Bonton) & guests
SDP vs KissMania mini stage
DJs and more info t.b.a.
Popis:
24-hodinový hudební maraton, 20 koncertních vystoupení, více jak 60 DJů (techno, electro, house, chillout, jungle, hip hop...), odpolední přehlídka Demoline a DJ at Work časopisu Bassline
doprovodný program, workshopy, stánky s CD, časopisy, upomínkovými předměty a lightsticky, 150 metrů velkoobslužných barů, velkokapacitní šatny, dostatek WC a hygienických zařízení, stanice První pomoci, testování extází...
vstup 500/600 CZK
předprodej vstupenek: Tickestream
 
 
SOL - výluky na trati + sleva pro postižené + zajištění
Summer Of Love specials
Summer Of Love se kvapem blíží a tento týden bude kromě už velmi obsáhlé nabídky stránek www.summeroflove.cz chystá také mnoho rádiových a internetových rozhovorů, soutěží a speciálek.

Jsou připraveny rádiové i internetové rozhovory s Green Velvetem, Swayzak, Billy Nastym, Space DJs, Hardcellem, Jimem Mastersem, Ianem Voidem, Felipem a Scan X.

Náš hlavní mediální partner, rádio Evropa 2 v Praze uvítá v pátek kolem 21:00 nebo v sobotu po obědě ve svém studiu přímo Green Velveta (bude potvrzeno), v příštích týdnech v pořadu Dance Extravaganza uslyšíte některé sety z letošního SOL. Soutěže o vstupenky, trika a CD jsou na Evropě 2 každý den!

Ve čtvrtek 15.8. od 23.00 hodiny si nalaďte Rádio BontonPraha a pořad Clubmix (lze i na internetu - www.radiobonton.cz). V první hodině uslyšíte rozhovor o festivalu s Alešem Blehou, uslyšíte hodně zajímavé muziky od umělců, vystupujících na Summer Of Love a v druhé hodině je k poslechu připraven set Swayzak z CD Groovetechnology vol.1.3. A s velkou pravděpodobností odpoledne v sobotu 17.8. bude rozhovor se Space Djz a Billy Nastym, plus soutěž. Další soutěže budou přes den od středy až do soboty odpoledne (bude upřesněno).
Na R1 v Praze můžete ve čtvrtek po 15. hodině soutěžit o 4 lístky a 2 trika. V pátek a v sobotu rádio navštíví někdo ze čtveřice Billy Nasty, Ben Long, Swayzak a Green Velvet.
Na Zlaté Praze je k dispozici pochopitelně hromada soutěží o trika, lístky i CD, v pátek pak po 20.00 přijde na rozhovor Ian Void a Scan X, uslyšíte mix CD Swayzak - Groovetechnology.

Nové pražské rádio Express nám vyšlo také vstříc a tak i zde se naplno soutěží o volné lístky, trika, CD. V pátek a v sobotu se dočkáte i rozhovorů s Ianem Voidem, Scan X a Jamie Bissmireem.

Na pardubickém Radiu Life v Pardubicích uslyšíte ve středu v 4Freshi od 22.00 rozhovor s Alešem Blehou o festivalu, volat bude Ben Long, Ian Void a Scan X. Od 23.00 máme nachystán exklusivně pro radio Life záznam loňského koncertu Jacka Sienkiewicze na Summer Of Love 2001. Každý pak můžete soutěžit o lístky, trička i CD. V sobotu odpoledne mezi 14.00 a 17.00 uslyšíte rozhovory s Green Velvet, Space Djz, Billy Nastym, Ianem Voidem , Swayzak a Hardcellem. Radio Life uslyšíte i na internetu na www.radio-life.cz

Na rádiu Černá Hora v Trutnově v pátek od 20.00 mají dance show Dance on air, kde očekávejte nejen soutěže, ale také rozhovor s Ianem Voidem a Green Velvetem, plus si poslechnete DJ set Billy Nastyho, Tortured Chamber.

Na rádiu Delta v Mladé Boleslavi můžete soutěžit o lístky a trička, v Brně se na Kiss Hády také soutěží, stejně jako na Kiss Publikum ve Zlíně.

Na webových stránkách je tento týden opravdu hodně soutěží o trika Summer Of Love i C.Lounge, CD, lístky, kartony Semtexu a čepice Semtex + hodně dalších cen.

Náš hlavní internetový partner Techno.cz přinese v úterý 13.8. rozhovor s Green Velvetem a reportáž z festivalu SonneMondSterne, kde kromě G.V. tento víkend hráli třeba Stereo MCs, Underworld, Sven Väth, Dub Pistols, Paul Oakenfold, Grooverider... Ve středu 14.8. se dočkáte informací o tom, co všechno vás na letošním Summer Of Love čeká, od hudebního line-upu až po stánky, šatny, ceny na barech či jak se dostat do Pardubic a kde zaparkovat. A rozhovor se Scan X.

Ve čtvrtek je připraven rozhovor se Circulation a průvodce po hudebním line-upu letošního Summer Of Love, včetně všech doupřesnění line-upu (třeba Béla En si zlomil ruku....)
Na Rave.cz jsou připraveny rozhovory s Muddling Thru, Hardcellem, Space DJz a Billy Nastym. K tomu spousty soutěží a informací, kde se dozvíte co a jak a kde na Summer Of Love na vás čeká, od muziky po bary, parkování a atrakce.

Na Bajkonuru.sk je kromě mnoha soutěží a informací připraven rozhovor s Green Velvetem, Billy Nastym a Jimem Mastersem.

Na Bassline.cz se dočkáte rozhovorů se Swayzak, Orbithem a Ianem Voidem. A k tomu až do pátku zde běží mnoho soutěží na Summer Of Love i C.Lounge.

Několik soutěží najdete také na stránkách Semtexu, hlavního partnera festivalu, www.energydrinks.cz. Zde se soutěží o lístky a trika.

O 6 lístků soutěžíme na serveru Lipton Ice Tea www.lipton.cz.
Soutěže najdete také na mnoha dalších serverech.

Nejvíce a nejpřesnější informace najdete na stránkách www.summeroflove.cz, kde jsou každý den pravidelně aktualizované novinky, od pondělí do čtvrtku běží každý den velká soutěž o mnoho cen - trika Sol i C.Lounge, předplatné Bassline, CD Beeswax presents a Summer Of Love mixed by Felipe, trika, čepice a bundy Semtexu, CD Green Velveta, Swayzak, Bena Simse, Space Djz, Hypnotix, Significant Other...

Tento týden také vrcholí měsíc se Summer Of Love nazvaný 30 dní s... V úterý 13.8. je den s Babe LN a Katchou, ve středu 14.8. se Significant Other a Trávou, ve čtvrtek 15.8. jsou to Over3 a Space Junkie, poslední den je pak v pátek 16.8. kdy se podíváme na zoubek nováčkům v line-upu, berlínským Muddling Thru.

Na Summeroflove.cz najdete také velký archiv tracků a setů k downloadu, aktuálně třeba lahůdku v podobě záznamu koncertu Jacka Sienkiewicz z loňského Summer Of Love. A pochopitelně jsou zde všechny potřebné informace, od časových rozvrhů line-upu, přes navigaci, dopravu až po historii, biografie nebo Sowing the seeds of love.

Jen připomínáme, že předprodej lístků za sníženou cenu od 450 Kč končí v úterý přesně o půlnoci. Tak to nepromeškejte.

A těšíme se už za 5 dní na Závodišti v Pardubicích!
 
Summer Of Love 2002 - předprodeje Muddling Thru zahrají na Summer Of Love Web stránka C.Lounge @ Summer Of Love spuštěna Soutěžní měsíc se Summer Of Love Web www.summeroflove.cz v plném provozu C.Lounge at Summer Of Love Šestý ročník Summer of Love

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Summer Of Love 2002 Report ze Summer Of Love od Mammotha
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016