PARTYINFO

 

MIX

Datum konání:
14.06.2002 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Tráva (lex rec.), Next (clubber.sound)
special guest: Nathan Coles (get fucked – UK)
chill-out: Significant Brother
 
 
Mix v rámci desátých narozenin
Oslavy 10. narozenin klubu Roxy jsou roztažené do tří dnů: po regulérní narozeninové party Fakta X, která se koná ve čtvrtek, navážou dvě dlouhodobě nejoblíbenější klubové noci Roxy - MixZen. V pátek přijede na Mix zahrát člen partičky Get Fucked - Nathan Coles.
 
Oslavy 10. narozenin klubu Roxy jsou roztažené do tří dnů: po regulérní narozeninové party FAKTA X, která se koná ve čtvrtek, navážou dvě dlouhodobě nejoblíbenější klubové noci Roxy. V pátek to bude MIX DJe Trávy, na který přijede zahrát nejdivočejší a nejďábelštější člen proslulé partičky GET FUCKED, DJ NATHAN COLES. Tito dva pánové si náramně rozumí za gramofony, o čemž jsme se měli již opakovaně možnost přesvědčit (např. jejich památný 6-ti hodinový back2back set na loňském festivalu SOL) i v Roxy. Po čtvrtečním vystoupení mistra Bushwacky to bude další tech-house lahůdka v Roxy.

Domácí support poskytne mladý a talentovaný DJ NEXT a v chilloutu vás hodí do pohody jako obvykle Significant Brother. A v sobotu se jde na ZEN... Uaaaa, 10. narozky se slaví jen jednou...
 
Nathan Coles (Get Fucked/UK)

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016