PARTYINFO

 

MIX

Datum konání:
14.06.2002 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Tráva (lex rec.), Next (clubber.sound)
special guest: Nathan Coles (get fucked – UK)
chill-out: Significant Brother
 
 
Mix v rámci desátých narozenin
Nathan Coles (Get Fucked/UK)
Uskupení GET FUCKED tvoří DJové Nils Hess, Timmy S., Nathan Coles a producenti Laurent Webb a Dave Cooker. Nils Hess a Timmy S. se nedávno velmi dobře uvedli na MIXech, a jsme rádi, že můžeme prezentovat dalšího člena tohoto uskupení, NATHANa COLESe.

Projekt GET FUCKED se zapsal do historie taneční hudby hymnou "Dark&Dirty", které je katapultovala do čela světové tech-house scény. Jejich dvě alba "Dot to dot" a "Wet dreams" se zařadila mezi špičkové výtvory posledních let.

NATHAN COLES spoluprodukuje proslulou noc WIGGLE v londýnském klubu FABRIC společně s Terry Francisem, který se velmi dobře uvedl na listopadovém MIXu. Tito dva jsou také studiovými partnery a jejich tvorba patří k tomu nejlepšímu v dnešní tech-house scéně. Nathan vydává také na labelu Bushwacky, na Oblong Rec. - dále můžete jeho tvorbu znát z portfolia labelů: Wiggle, Eukahouse, Reverbations a dalších. V současné době vydávají GET FUCKED skvělý singl "Yank Fuck".

České publikum si získal svým 6-ti hodinovým back2back setem s DJem Trávou na minuloročním Summer of Love - nejinak tomu bude i na MIXu 14. června v klubu Roxy.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016