PARTYINFO

 

OPEN AIR FIELD

Datum konání:
04.07.2002 - čtvrtek
Místo konání:
Brandýs nad Labem - Proboštská jezera
DJs:
Airfield Main Stage (House, Tech-house, Progressive)
International: Chemical Brothers live (UK), Sasha (UK), Dave Angel (UK), Felix da Housecat (USA)
CZ: E.C.A. live, Loutka, Ladida, Tráva, Michael Burian, Chris Sadler, Vectif...
Techno Wigwam (Techno, Tech-house)
International: Christian Smith (S), Tibor - Final Scratch (SK)
CZ: Agent, Pavel Krejdl, Pietro live, Quickie, Milky...
Freestyle Club (Breakbeat, Progressive, Tech-break)
International: Stanton Warriors DJs (UK), Lee Coombs (UK)
CZ: Orbith, Tvyks, Ottoman, Cubik, Voita, Fun, Rai...
Jungle Zoo (Jungle, Drum'n'bass, Hardstep)
International: Bad Company DJs + MC (UK), Galagha (SK)
CZ: Dvoika Troika live, Koogi, Stanzim, Katcha + K. Nemravová + MC, Gonzales, Philip TBC, ...
C-lounge (Downtempo, Nu Jazz, Deep Grooves)
International: Dzihan & Kamien DJs (A), Marcel live (H)
CZ: Hoffee, Blue, Ash, Tall...
Popis:
předprodej v síti Ticketpro (od 22.5. do 17.6. 500 CZK + poplatek; od 18.6. do 4.7. 600 CZK + poplatek)
na místě od 14:00 do 21:00 750 CZK, od 21:00 do 06:00 850 CZK
 
 
Vyjádření agentury Lighthouse k festivalu Open Air Field 2002
Máme za sebou již třetí ročník festivalu Open Air Field 2002. Těší nás, že reakce návštěvníků jsou ve většině případů opět velice pozitivní.

Za Lighthouse bych rád vyjádřil stanovisko k této akci:

  • Počasí nám tentokrát nevyšlo tak, jako v minulých dvou ročnících, avšak mohlo to být ještě horší, neboť v průběhu akce se umoudřilo. Déšť s prudkou vichřicí večer před akcí však způsobil, že kamióny s technikou, pohybující se tou dobou po ploše letiště, za sebou zanechali hluboké bahnité koleje. Pršet přestalo až nad ránem, s bahnem tedy už nebylo možné moc dělat - měli jsme na to příliš málo času. Stejně tak na podložení částečně podmáčených ploch stanů již nezbyl čas.

  • V důsledku zpomalení mobility po ploše letiště byla hudební produkce přibližně o 40 minut posunuta, na hlavní stage tedy nevystoupil DJ Dys-Martin, kterému se omlouváme.

  • K dalším změnám v line-upu došlo u vystoupení Stanton Warriors ve Freestyle Club stanu a Bad Company v Jungle Zoo stanu. Stanton Warriors nedorazili oba, nýbrž pouze Mark Yardley, protože DJ Dominic B. nestihl letadlo. Po domluvě svůj live set spojil s Lee Coombsem, který se role doplňujícího DJe zhostil na výbornou. Stejně tak Bad Company nedorazili v původně avizované a již jednou změněné sestavě. Z údajného důvodu náhlé nemoci nedorazil Daniel Stein a za Bad Company tedy vystoupil pouze jeden člen jejich Djské sestavy Michael Wojcicki s MC Basimem.

  • Mnozí z vás jste si všimli absence projekcí na Airfield Main Stage do vystoupení The Chemical Brothers, což způsobil silný vítr. Projekce samozřejmě byli připraveny, ale bohužel jsme si nemohli dovolit zavěsit velká projekční plátna, protože by se z nich stali plachty a největší zastřešené pódium u nás by se mohlo dát do pohybu a stát se i pro návštěvníky nebezpečným.

  • Co se vystoupení The Chemical Brothers týče, jeho příprava byla velice náročná a vše proběhlo bez problémů. Tom i Ed si vystoupení velice pochvalovali, na Prahu jim zůstali skvělé vzpomínky a rádi by se brzy vrátili jako DJs. Vy, kteří jste měli možnost koncert vidět, si jistě uděláte vlastní názor.

  • Rádi bychom dále požádali o pochopení systému poměrně přísných akreditací a omluvení případných nesrovnalostí. Myslíme, že není mnoho akcí u nás, na něž by organizátoři pozvali okolo 1500 hostů, jako Open Air Field 2002. Pro příště bychom také ocenili, aby ti, kteří se chtějí akreditovat, vyřizovali své požadavky včas, tedy nejméně týden před akcí.

  • Festival Open Air Field 2002 navštívilo celkem okolo 10 000 lidí.

    Agentura Lighthouse by nakonec ráda poděkovala všem, kteří se na realizaci festivalu Open Air Field 2002 jakýmkoliv způsobem podíleli.
  •  
    Výherci 4. kola soutěže Last info - stánky a bary, first ticket C-Lounge Jungle Zoo Freestyle Club Techno Wigwam Airfield Main Stage Výherci 3. kola soutěže Exkluzivně lineup na Open Air Field Seznam dosud potvrzených soutěží na internetu, v rádiích a televizích Výherci 2. kola soutěže Výherci 1. kola soutěže Web Open Air Field Open Air Field 2002 - další informace Open Air Field 2002 Historie Open Air Field

    Flyer

     
    flyer
     

    Reporty

     
    Open Air Field 2002
     

    Fotoreporty

     
    Dan
    Dan
     
     
     
     
     
     
     

    Partnerské linky: festivaly 2016