PARTYINFO

 

EXPLOSION III

Datum konání:
04.05.2002 - sobota
Místo konání:
České Budějovice - Sokolovna
DJs:
Louis Osbourne (UK), Tráva, Chris Sadler, Deny
2. stage: Daho & Ginger (NSW, Lunar), Vitamin, Kloc, Lynx
Info:
http://www.maxterritory.webz.cz...
maxterritory@quick.cz
Popis:
2 stage, bar s profesionálními barmany, barmanská show, stánek Tripmag, vinyl & groove shop Round, testy XTC, sound system Mach + light system Martin by Technik Praha, obří videoprojekce by Phase Praha, dance performance of 5 Elements, go-go dancers
předprodeje: Halabala cafe Písek, Be happy Tábor, Top bazar Jindřichův Hradec, Round records České Budějovice
vstup 190, na místě 230, po 23:00 260 CZK
 
 
3D náhledy vytvořené ve studiu Phase Louis Osbourne - životopis
Explosion III v Českých Budějovicích
Agentura FREE PRODUCTION a hudební klub M.A.X. TERRITORY Písek si Vás dovolují pozvat na další ze série úspěšných tanečních párty EXPLOSION s pořadovým číslem III.

EXPLOSION III se bude konat opět ve dvou podlažích českobudějovické sokolovny a prostor tam bude rozdělen znovu na dva taneční parkety.

V každém z těchto prostorů naleznou návštěvníci dostatečně velký a zásobený bar s rozumnými cenami. Část dvacetimetrového baru v hlavním sále bude tak jako minule patřit profesionálním barmanům, kteří se budou snažit uspokojit alkoholické choutky všech, kteří na nějaký koktejl dostanou zálusk.

Předsálí bude znovu sloužit jako prostor pro odpočinek a posezení. Dále v něm návštěvníci najdou stánek časopisu TRIPMAG, vinyl shop & groove shop a stánek sdružení Podané ruce, kde si budou moci zdarma otestovat své extáze (pokud je potřebují).

Samozřejmostí jsou čisté fungující šatny s dostatečnou kapacitou a toalety s tekoucí vodou.

Zvuk a světla - tolik potřebná a v jižních Čechách někdy i dosti opomíjená stránka celé párty - budou výborné. O toto se bude totiž starat pražská firma E-TECHNIK, která na ozvučení obou prostor použije osvědčený špičkový sound firmy Mach a na světelné efekty světelný systém Martin.

Aby si návštěvníci této párty prožili co nejvíce vizuálních zážitků, oslovili jsme zřejmě nejlepší, ale v každém případě nejznámnější firmu působící na poli videoprojekcí, virtuálních realit, animací či scénických dekorací, firmu PHASE Praha.

Tyto dvě firmy, jejichž služeb využívají v klubu Roxy, na akcích typu Orion Hall, či Summer of Love jsou pro všechny, kteří se rozhodnou tuto párty navštívit obrovskou zárukou kvality.

Pro zpříjemnění a navození té správné sexy atmosféry je připravena taneční performance a následné vystoupení profesionálních tanečnic v hodně "odvážných" modelech.

Nesmíme zapomenout ani na vystupující umělce.

Jako hlavní hvězda vystoupí anglický tech-houseový dj, syn slavného otce Louis Osbourne. Sekundovat mu budou DJ Tráva, DJ Chris Sadler a DJ Deny.

Druhá stage bude obsazena severočeskými bouřliváky Dahem a Gingerem, s nimiž se za mixážním pultem budou střídat DJ Vitamin, DJ Kloc a DJ Lynx.

 Sokolovna

 Sokolovna
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016