PARTYINFO

 

COSMIC TRIP OPEN AIR 2002

Datum konání:
19.07.2002 - pátek
Místo konání:
Teplice - ATC Pudlák
DJs:
Techno.cz In Da Mix Stage: Cristian Vogel (Tresor_Mosquito/UK), Karl O'Connor aka Regis live (Downwards/UK), Takaaki Itoh (Majesty_Electracom/JPN), Female live (Downwards/UK), David Sumner aka Function (Infrastructure_Synewave/USA), Dean Cole aka User (Corrosion Records/UK), Mike Shannon (Blue_Cynosure/CAN), Joss Crooks (Technical Support/UK), Igor Pataky (Overthere/CZ), Toky vs. Dalo (Subtech_Numb_Olga+Jozef/SK), Agent (Fylo/CZ), Daho vs. Ginger (NSW/CZ), Kaisersoze (Lunar/CZ), Quickie vs. THC (Radicals/CZ), Nika77 (Techno.cz/CZ), Mountain (Radicals/CZ), Resist (W Production/CZ)
Semtex Live Stage: Usual Suspects (Renegade Hardware/UK), Dreazz & Falcon & MC Dart (Citrus Recordings_Triple Vision/NL), Warszafski Deszcz (RRX Records/PL), Aziz & Mat & MC Shnek (TrifeLife!/AT), Dekadenz 2K (Fettton Music_Art Central/GER), Skyline (Intellygent Recordings/CZ), Koogi (Eastbase_Shadowbox/CZ), Peneři Strýčka Homeboye (Praha City/CZ), Indy & Wich (Praha City/CZ), IM Cyber & MC Greenie (Eastbase/CZ-SK), Katcha & Nu.C & Klára Nemravová (Workshops/CZ), Babe LN & MC Adrenalin (Tribo/CZ), Inspiral X62 (DvoikaTroika/CZ), Philip TBC (Shadowbox_RTS/CZ)
Popis:
head shop, record stores, tattoo/henna/piercing, DJ School, tea room, hemp station, AIDS test, festival city, free camping
předprodej vstupenek: Ticketstream, Ticketpro - 1 den - 299 CZK + poplatky, 2 dny - 549 CZK + poplatky (poplatky cca 30-60 CZK za kus)
nejvýhodnější nákup online na www.cosmictrip.cz (jednorázový příplatek 60 CZK za dobírku)

Cosmic Trip - pátek 19.7.2002
Cosmic Trip - sobota 20.7.2002
 
 
Fotky ze stavby Cosmic Tripu Cosmic Trip - doprava, informace, line-up Profil a rozhovor - Mike Shannon
Dean Cole aka User - exklusivně pro Radical Production
Tvé nahrávky vychází u několika různých vydavatelství - User, 00A, Abuser, Extra Lenght a Corrosion. Podle jakého klíče jednotlivé skladby mezi ně rozděluješ?

Je to v podstatě jednoduché. User, OOA and Extra Lenghth jsou zaměřené na hodně taneční věci do klubů, naopak Corrosion bych rád prezentoval jako 'hard techno' label specifický temnou a zadumanou atmosférou. O Abuseru toho moc nevím. Snad jen, že jeho majitel je z Ameriky.

Tvůj zvuk se postupně mění ze striktně syntetického pojetí do akustických rovin. Je to proto, že používáš jinou techniku ve studiu anebo to tak prostě cítíš?

Částečně za to může samozřejmě nová technika, ale hlavně chci, aby se z mojich skladeb nevytratila progrese. A dnešní techno se touto cestou prostě ubírá.

Při komponování upřednostňuješ PC nebo analogy? A které konkrétně?

Zásadně upřednostňuju hardware, s počítačem mám jen samé problémy. Paradoxně teď ale momentálně kompletuju další dva... A konkrétně? Vážně chceš vědět, jaký mašiny používám? Hmmm... Tak na to by nepřišel ani James Bond.

Ve světě taneční hudby je velkým trendem producentů vzájemné remixování. Jak jsi na tom ty?

Moc si na nich neulítávám. Sem tam nějaký udělám (Sheep, Extra Length, Neuton Spring To Mind). A Regis zremixoval pár věcí pro Corrosion.

Máš ještě nějaké jiné aktivity kromě komponování nebo deejayingu?

No, snažím se co nejčastěji navštěvovat fitness. Znáš to starý pořekadlo "Hodina navíc v tělocvičně = hodina navíc v posteli". A říkám ti, něco na tom bude...

V Čechách už jsi už vystupoval, např. před pár lety s Adamem Bayerem na Orion Hall party, která je u nás považována za jednu z nejlepších techno akcí. Vzpomínáš si na to?

Co ti na to mám říct?! Byl jsem v Čechách poprvé, ani ne dvě hodiny po přistání předstoupil před několikatisícový dav... dobrý zvuk, skvělá atmosféra, výtečná noc. Na to se nedá jen tak zapomenout.

Kdo je tvůj nejoblíbenější producent nebo DJ současnosti?

Jeff Mills, Dave Clarke, Claude Young - inspirovali mě už od úplného mládí.. Frankie Bones nebo DJ Funk na mě měli také velký vliv. Poslední dobou (je jich teda fakt hodně, ale pokusím se) jsou to lidé jako Surgeon, Regis, James Ruskin, Ben Sims. Ti všichni mě velmi oslovují.

V Čechách jsi v prosinci loňského roku vystoupil na dvou zcela odlišných akcích. V Teplicích na vánoční party v kostele Sv. Bartloměje a den potom na brněnské Citadele. Který druh akcí ti osobně víc vyhovuje?

Nezáleží mi na typu akce a velikosti klubu nebo areálu. Pokud je kvalitní zvuk, skvělá atmosféra, atraktivní roštěnky a velkej pytel trávy po ruce, je to ONO.
 
Profily - Warszafski Deszcz a Dean Cole aka User Páteční line-up Profily - Takaaki Itoh a Aziz & Mat & MC Shnek Cosmic Trip 2002 - open air electronic music festival Profily účinkujících Festival Cosmic Trip hlásí změnu termínu

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Cosmic Trip 2002 - open air electronic festival Cosmic Trip on-line
 

Fotoreporty

 
Dan
Dan
Dan
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016