PARTYINFO

 

GLOBAL CONNECTION PARTY

Datum konání:
07.05.2002 - úterý
Místo konání:
Ostrava - Výstaviště Černá Louka
DJs:
Carl Craig (Detroit), Gayle San (Singapore), Hernan Cattaneo (Buenos Aires)
Ladida, Pavel Krejdl, Joel Einhorn, Toky - live (Rumenige)
Blond, Inspiral X62, Reverb & Junkett (Dvoika Troika) - live
Lumiére, Kel, Tall, Hoffee
Info:
http://www.wax.cz...
Popis:
pavilon G + stan pro 1000 lidí
tři sound systémy: techno, house, breakbeat & drum'n'bass
vstupné v předprodeji sítí Ticketstream 220 Kč + poplatek 30 Kč, TicketPro 220 Kč + poplatek 60,50
předprodej Ticketstream: Fischer, Antonína Macka 122, Ostrava, CK Original, Hl. třída 389, Havířov, telefonické rezervace 02/2426 3049
předprodej TicketPro: Info Centrum, Nádražní 7/686
vstup pouze pro starší 18-ti let!
start 20:00, end 06:00
pořadatel si vyhrazuje právo na případné změny programu
 
 
Výherci 2. kola soutěže Přesný line-up Global Connection Party v Ostravě Gayle San
Hernan Cattaneo
 Hernan Cattaneo Hernan Cattaneo, který působí v nejlepších argentinských klubech již více než 10 let, je nejuznávanějším djem v Jižní Americe. Díky své lásce k hudbě a schopnosti předávat pozitivní vibrace i obecenstvu na velkých akcích se Hernan stal hlavním představitelem argentinské taneční scény, která v současnosti prožívá boom.

Hernana vychází z chicagského housu 80. let a také progresivního evropského soundu 90. let Výsledkem je velmi osobitý djský styl. Jeho schopnost porozumět nahrávce a proniknout do její podstaty z něj dělají dje, který může jak rozehřívat obecenstvo pro Paula Oakenfelda, tak jako vystupovat jako headline na svých rezidentních nocích či končit party po vstoupení Justina Robertsona.

Nejlepším příkladem je jeho pětihodinový set odehraný v rámci klubové noci Clubland (klub Pacha, Buenos Aires), jedné z nejpopulárnějších akcí v oblasti argentinské tanenční scény. Během svých setů vás dj Hernan Cattaneo vezme na exkurzi undergroudovým, progresivním housem a deep housem, přičemž společným jmenovatelem celé noci zůstává hudební kvalita.

V poslední době je Hernan jedním z nejžádanějších a nejpopulárnějších jihoamerických djs a jeho působnost se rozšířila na oblasti Chile, Brazílie a Uruguaye, kde v rámci nejvýznamnějšího letního festivalu v Jižní Americe, Punte Del Este, kde velí djskému pultu Space.

Co se týče Evropy, spolupracuje Hernan Cattaneo úzce s Cream. Kromě toho, že je rezidentním djem parties Cream v Pacha v Buenos Aires, vystoupí letos také v ibizském klubu Pacha, na festivalu Creamfields a Cream´s v Liverpoolu.

Paul Oakenfold, který kariéru Herana Cattanea výrazně podporuje, ho požádal, aby se také zúčastnil další Perfecto Tour, která ho zavede do různých klubů ve Velké Británii.

Hernan Cattaneo měl v poslední době také příležitost vystoupit po boku tak zvučných jmen jako jsou Deep Dish, John Digweed, Sasha, Paul Oakenfold, Justin Robertson, Seb Fontaine, Dave Seamen, David Morales, Green Velvet atd...a také se zúčastnil koncertů v Buenos Aires, kde předskakoval např. Kraftwerk či Chemical Brothers.V Argentině byl posledních 5 let po sobě byl vyhlášen nejlepším djem.

V současné době zakládá společně se svým manažerem Martinem Gontadem nahrávací společnost, prostřednictvím které hodlá vydávat svou vlastní produkci (Deep Funk, Perfecto) a také kompilační řadu (Clubland I & II).
 
Výherci 1. kola soutěže Carl Craig dostal ocenění Detroit Music Awards hned třikrát Vstupenky na ostravskou Global Connection party již v předprodeji

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016