PARTYINFO

 

PREFABRIX

Datum konání:
22.06.2002 - sobota
Místo konání:
Benešov nad Ploučnicí - tovární hala Prefa
DJs:
Agent (Techno.cz), Džejár (DC Promo), Deepdance & Vitamin (Koma Production, PHA/ČB), Lucasch & Květa.K (4 decks & 2 mixs show, Strobe, DC/UH), Monotype & Enzo (Reyko Keyko, DC)
Info:
mellow@techno.cz
Popis:
L.A.S.E.R. show
techno party v tovární hale, open air čajovna, gril, venkovní posezení, E-testy (K-centrum DC), speciální dekorace
sound & light by Proton Czech
akce v rámci městských letních slavností - Benešovský slunovrat (doprovodný program celý víkend), možnost ubytování či stanování na termálním koupališti
vstup 120/150 CZK (předprodeje: Music Paradise Music DC&CL, Hot Dog TP&UL, Velvet Benešov n. Pl., Music shop - obch. dům Andy CL)
vstup na warm up parties a na afterparty zdarma
 
 
Prefabrix včetně l.a.s.e.r. show 2 warm up parties & afteparty
Prefabrix
Připravujeme pro vás druhý ročník party Prefabrix.

V roce 2001 jsme se setkali 3. srpna, týden po Czechteku, který se konal v nedalekých Doksech. Tomu také odpovídalo "zabezpečení" akce ze strany policie. Bylo povoláno cca 60 policistů z celého kraje (návštěvníků bylo cca 400). Byly obsazeny všechny přístupové cesty včetně stezek pro pěší a příchozí byli důkladně legitimováni a lustrováni. Vše samozřejmě naprosto zbytečně - akce proběhla v naprostém pořádku a nejhorší přestupek, který městská policie zjistila, byl souložící pár v cizí zahradě. :) Byl to prostě úlet s příchutí undergroundu.

Letos snad nic podobného nehrozí, akce se dokonce koná v rámci městkých letních slavností Benešovský Slunovrat a je uvedena i v oficiálním programu. Přijedete-li tedy už dříve odpoledne, můžete zažít maloměstskou slávu se vším všudy - stánky na náměstí, levné pivo, kolotoče, divadlo v parku, středověká krčma na zámku, rytíři a kurtizány, parašutisti a fotbalisti. ;)

Na večer pro vás chystáme techno party v tovární hale Prefa, kterou naleznete kousek od nádraží. Toto industriální prostředí sklidilo vloni značný úspěch a techno se sem opravdu hodí. V rohu haly zůstal zapomenutý starý ruský vysokozdvižný vozík, který nám posloužil jako vizuál pro plakáty, flyery, buttonky... bezvadná dekorace. Hala nabízí i zázemí pro venkovní posezení, čajovnu, gril.

Myslím, že vás nebudeme muset šetřit a DJské obsazení tomu napovídá. Jako hlavní hosté přijali pozvání DJ Agent za Techno.cz a DJ Džejár z agentury DC Promo. Pánové se velmi dobře znají, dokonce společně chystají na léto jeden velký techno open air. Jeho jméno neprozradím - viz soutěžní otázka o volné vstupy.

Line-up je doplněn třemi dvojicemi DJů ze tří agentur:

Deepdance & Vitamin z Koma Production jsou známí především v jižních Čechách či Praze a sklízí úspěchy - tešit se na ně můžete v hodně dobrém čase. Mohli by pro vás být příjemným překvapením!

DJ Květa.K pochází z Děčína, ale agentura Strobe operuje především na Moravě, sídlí v Uherském Hradišti - šéfuje jí DJ Lucasch. Připravili si pro vás exkluzivní set na 4 gramce a 2 mixy. Květáka znáte především díky jeho tech-houseovým setům, ale tady půjde opravdu jen o techno, uvidíte. :)

DJové Monotype & Enzo zastupují novou děčínskou agenturu Reyko Keyko, která před nedávnem spustila svůj web www.reykokeyko.cz, zaměřený především na klubovou scénu severních Čech. Pomáhají nám se všema akcema a jejich pomoci si velmi vážím. Navíc jsou to zdatní DJs.

Světla a zvuk má na starosti firma Proton Czech z Děčína, se kterou spolupracujeme dlouho a rádi. Zvuk bude znatelně silnější než minulý rok.

Dopravní informace:

Do Benešovanad Ploučnicí se dostanete autem, vlakem i autobusem - najdete ho mezi Děčínem (10 km), Českou Lípou (22 km) a Českou Kamenicí (13 km).

Poděkování:

Děkujeme starostce a Městskému úřadu v Benešově nad Ploučnicí za podporu!

Všem kamarádům a známých děkujeme za pomoc při přípravě akce!
 
Prefabrix line-up Fotky z Prefabrix 2001

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Prefabrix
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016