PARTYINFO

 

FREE MONDAYS IN TECH HOUSE

Datum konání:
06.05.2002 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Tráva + special guest
Live:
Over 3 (křest prvního 12, Lex rec.) , Babylon Station
Popis:
vstup zdarma!
 
 
Over 3
 Over 3 Projekt Over 3 vznikl na podzim roku 2000 a jeho vzniku předcházela společná dovolená zakládajících členů (Risto + Richard) v Chorvatsku. Příčinu vzniku projektu dodnes nevíme, ale domníváme se, že to bylo tím vedrem. Vzhledem k tomu, že naše hlavy ještě nestačily vychladnout, událo se od té doby asi následující:

Zima 2001 – první demo a z něho pocházející skladba Woman In Space, která vyšla na konci března letošního na labelu Lex Rec v produkci DJ Trávy a zvukové režii Dušana (DFL). První zkušenosti, poprvé ve studiu, první spolupráce s Trávou a zjištění, že všechno je jinak, :) první setkání s Dušanem (a první výlet do dimenze zvuk).

Potom spousta práce a noví přátelé, další demo (First Flight).

Na podzim 2001 první hraní v Sauně v HK, pak v Barchově, pak poprvé v klubíku v Sépii (díky pane Smithersi), pak předkapela Significant Other na Dance for Freedom (díky všem).

Pak telefon s Trávou o dohoda o produkci našeho alba na labelu Lex Rec v produkci Trávy a za zvukové režie Dušana (DFL). Mělo by vyjít na podzim 2002.

Teď práce na albu a práce na živém hraní, žití života (krátíme si čas jak říká Tom). V krácení času nám pomáhají Kita a Káča a spousta přátel, kteří nám fandí.

Na závěr poděkování všem kosmonautům, kteří tam byli dávno před náma.

Více informací na www.over3.cz.
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016