PARTYINFO

 

ROE-DEER

Datum konání:
30.05.2002 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Tauber, Drash
guests: Face 2 Face - DJ Face (gramofony, techno.cz), DJ Mataro (electronic percussions), .7A (bass), Hodjohn (sax), Daccia (vocals)
Live:
Roe-Deer with special guests: Marina Marincová - viola, Eduard Brabec - sax, Fenk - bicí
 
 
Roe-deer live
Dnes večer proběhne v Roxy koncert pražské trip-hopové skupiny Roe-deer a jako speciální host vystoupí (už od půl osmé) živý taneční projekt Face 2 Face, ve kterém je zastoupeno Techno.cz DJejem Facem aka Myclickem. :)
 
30. května 2002 proběhne v experimentálních prostorech klubu Roxy koncert pražské trip-hopové skupiny Roe-deer. Jedná se o jejich největší jarní vystoupení, kdy bude stávající sestava doplněna Fenkem (drums), Edou B. (sax) a Marinou M. (violin).

Společně pak odehrají jak skladby z debutového alba "Everforever", tak i coververze několika písní Pearl Jam a skladby "Lucky Boy", která se objevila na soundtracku "Samotáři - Lucky Boy Golden Edition", a dokonce i několik skladeb nových.

Jako velmi speciální host vystoupí dále živý taneční projekt Face 2 Face. Svou show předvedou ve složení DJ Face (gramofony, Techno.cz), DJ Mataro (electronic percussions), .7A (bass), Hodjohn (sax) a Daccia (vocals).

Po skončení živých performací za gramofony zasednou DJ Tauber a DJ Drash, eventuálně také DJ Face a DJ Mataro.
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016