PARTYINFO

 

MEGA SPAIN

Datum konání:
14.06.2002 - pátek
Místo konání:
Havlíčkův Brod - Vagon
DJs:
Agent (Techno.cz), Matrix (Techno.cz), Daho (NSW/Lunar), Afix (Soundcaught), Berni (Soundcaught)
Live:
Christian Wunsch (Tsunami records/Spain)
Info:
megaspain@atlas.cz
Popis:
3 videostěny, kvant laser, spain deco
vstup 180 CZK, 150 CZK předprodej přes internet
 
 
Christian Wunsch v Havlíčkově Brodě Rozhovor s Dahem
Profil Christiana Wünsche
Dvaatřicetiletý Christian Wunsch žije v současné době na severu Španělska ve městě Santander. Jeho hudební počátky sahají do roku 1992, kdy začal vystupovat jako DJ. Později začal pociťovat potřebu prezentovat se i s vlastní hudbou, a proto od roku 1996 omezil hraní jako DJ a začal se koncentrovat na vlastní produkci.

Nejvíce uznává producenta Regise, z čehož je jednoduché usoudit jaký styl hudby produkuje a hraje. Svůj zvuk charakterizuje jako drsný, progresivní a temný. Jeho styl je tedy velmi podobný dnešní slovenské produkci, a právě proto se s jeho tvorbou a osobou můžeme setkat i ve spojení s slovenskými jmény, jako například Olga+Jozef.

Produkuje na labelech Kne Deep, Warm Up, Advanced, Mechanism Industries na slovenském Palicavonzvreca, nedávno také založil vlastní label Tsunami Records, na kterém vyšlo již třetí pokračování a to nejen s Christianovými tracky, ale také s trackem od zmiňovaného projektu Olga+Josef, který Christian velmi respektuje.

Za dobu svého působení vystoupil na mnoha místech po celém světě.Muzice se věnuje 10 let a za tuto dobu se vypracoval na představitele nového techno zvuku a respektovanou osobnost. Proto je velmi potěšitelné, že budeme moci 14. června vychutnat jeho LIVE vystoupení v klubu Vagon v Havlíčkově Brodě.

Line-up dále tvoří zástupci labelu Fylo a Techno.cz DJ Agent a Matrix, NSW bude zastupovat DJ Daho, který se s kolegou Gingerem stal rezidentem těchto akcí. Kvalitní obsazení uzavírají Afix a Berni oba z bookingu Soundcaught a pardubický Scoop.

Pro vizuální zážitek jsou připravené také tři velké projekce, s nichž jedna bude speciálně vyhrazena pro projekci DJe při práci, dále nebude chybět kvantový zelený laser a další světla. Určitě potěší venkovní posezení s barem, kde si bude možno odpočinout a za lidové ceny se osvěžit nápojem.

Klub Vagon naleznete naproti nádraží ČD (navigátor je na plakátech), autobusové nádraží je také velmi blízko (cca 500 m), před klubem je velké parkoviště.

Cena: 180 Kč (150 Kč při rezervaci na megaspain@atlas.cz)
 
Mega Spain s Christianem Wunschem

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016