PARTYINFO

 

WOODEN SESSION II

Datum konání:
22.06.2002 - sobota
Místo konání:
Batňovice - přírodní areál Varta
DJs:
HooBy, Prochy, Beax, Madman, Scream, Luke Brewster
Popis:
2 stages, 10 kW Bell sound system, cool lights and green Kvant laser by Promusic 2000, entry drink for everybody, barman & fire show by R.U. Shop, Foggy Fella's chill out, fresh fruit, summer beginning, full moon, wood, meadows...
vstup 125 CZK (drink zdarma)
 
 
Beax, Madman, Hooby - rozhovor jako řemen
Úvod

Čau, jak se máš a co děláš celý dny?

Beax: Zdravím. No je to náročný, spal jsem asi do čtyř a když jsem vstal, zjistil jsem, že je tolik hodin a tudíž ani nemá cenu vsávat, tak jsem šel zase spát. Je to náročný. Ale blíží se konec roku, tak by to alespoň do té školy chtělo dorazit.

Madman: Ahoj! No, pracuju, hraju, pracuju, pařim, pracuju a tak. Ale dá se to! Hlavně v poslední době strašně žeru, takže do budoucna mezi to ještě někam opět vtěsnám sport! :)

Hooby: Proč mě na tohle každej ptá???


Sex

Jak to s tebou vypadá v poslední době, co se týká milostnýho života? Volnej nebo svázanej?

Beax:Neustále volnej a zmatenej. Většinou někoho najdu a pak zas někoho jinýho. Chtělo by to nějakou lásku na dlouhý časy, ale to bych asi nesměl být bíx.

Madman: Tak teď sem zrovna dá se říct svázanej. Nedávno sem nebyl, předtím zase jo, v tomhle sem trochu divnej. Měl sem snahu takovýho toho "wild life", ale nakonec sem se zase vrátil ke svý krásný přítelkyni! :)

Hooby: Se mnou vypadá pořád a všechno dobře. :) A vůbec, tohle je nějaká seznamka? :)

Popiš jak by měla vypadat a jak by se měla chovat tvoje ideální holka.

Beax: Vypadat by měla jako ty černošky z hip hopových klipů. Taky sem teď natočil jednu hip hopovou skladbu abych si k ní mohl udělat i videoklip a nějakou takovou tam potkat. A chování? Musí bejt na mně drsná. Čím víc bude dělat, že sem jí u prdele tím víc jí budu chtít.

Madman: Tak v první řadě ideální holka neexistuje. Dřív sem si myslel, že to je vždycky někdo, s kým chodí zrovna někdo z mejch kámošů, ale ani to nebyla nakonec pravda! :) Hlavně pro DJe je těžký najít fakt ideální holku. Například žádná s tebou nikdy nebude jezdit na všechny akce, jelikož tam pak musí dřepět a koukat se jak hraješ - což je zábava prvních pár akcí, ale pak už je to pro ně spíš opruz. Ale popustím-li uzdu svý fantazii, tak ideální holka by měla mít tyto vlastnosti: krásná, milá, hodná, nevině panenského vzhledu, sexy, perverzní, neustále sexuchtivá s příznaky neukojitelného prahnutí po mém penisu a zároveň dobrá kámoška, která když vidí že už nemůžu chodit tak se neostýchá a pomůže mi s kufrem! A hlavně musí kalit se mnou! ;)

Hooby: Každý se chová podle toho co má v hlavě. Tupé holky mě nepřitahují i přes třeba perfektní zevnějšek. Tím nechci říct, ze se mi libí šeredné intelektuálky. :)

V kolika si přišel o panictví?

Beax: O panictví asi ve čtrnácti a hned sem si zkazil tak na dva roky dopředu chuť k sexu. Byla to nějaká německá turistka baťůžkářka a málem mně umrdala k smrti. Ejch. Pomoc.

Madman: 19

Hooby: Tak to si opravdu nepamatuju, asi to ve mě nezanechalo velký zážitek.

Jak moc tě vzrušujou polonahý holky na parties?

Beax: Docela fajn na pohled, ale nemam rád pach potu a ten k nim patří. Eště by třeba měla roští v podpaží a kapalo by jí z něj jak Ukrajincům. Takovou nepotkat do konce života ani jednu, znamená vidět jich až moc.

Madman: Když jsem tam za zábavou, tak občas trochu jo (když jsou fakt hezký). Pokud jsem na akci pracovně, ani je moc nevnímám.

Hooby: Jsem normální mladý... plný síly... zdravý... úspěšný... heterosexuál, takže pěkný polonahý roštěnky se mi samo líbí. :)

Tvůj nejlepší zážitek. Sexuální...

Beax:Jej já teď zrovna nevím. Pamatuju se, že mne to bavilo v autě. Ale když já to zas tak často nedělám. Nejvíc mne asi ovlivnila moje spolužačka ze školky Barunka, která si už v pěti letech chtěla hrát na doktory.

Madman: Asi vidět Hoobyho, jak si depiluje nohy! To mě fakt vyrajcovalo na maximum! :)

Hooby: No co je tohle za bulvár? :) Největší? Sexuální? Těch bylo! :) Ale největší byl: já a Porsche 911. :) Rychlá auta jsou lepší než sex! :)


Drogy

Je o tobě všeobecně známo, že se rád napiješ, ale co jiný drogy, máš nějaké zkušenosti?

Beax: Sorry, drogy neberu a zkušeností mám spoustu z minulosti a ani jednu kladnou. Nechci o tom mluvit. To už radši o tom sexu.

Madman: Zkušenostma se člověk učí... a jak již řekl Jan Ámos Komenský: "... .., ... .., ... ..!"

Hooby: No jasně... ráno vstanu, dám si lajnu na rozjezd, k obědu perník, jedno brko stíhá druhé, k večeři další kokino... pořádný brko na dobrou noc a jdu spát. :))) No co je tohle za otázku? :)

Co nejraději piješ? (to by mělo návštěvníky WS #2 především zajímat)

Beax: Mně by spíš zajímalo, co pijou ty, co tam přijdou. Chtěl bych pozvat já je. Proč by měly zvát DJeje oni. Vždyť DJ není nikdo. Nebo alespoň na rozdíl od nich v budoucnosti nebude. Jinak miluji Berentzen jablečnej a šampaňské s redbullem a vodkou.

Madman: Nativa Gingko Green tea - luxusní záležitost, součást mého každého dne. Dále Colu light, Mattoni broskev, Semtex a polotučné mléko v plastové lahvi. Z alkoholu piji nejčastěji pivo, kvalitní jakostní víno, šampaňský - tady si vystačím s klasickou Bohemkou Demi. Jinak mám moc rád jablečnýho Jelzina, Absolut vodku, Campari, Beefeater,... z koktejlů asi můžu nejvíc Screaming orgasmus, B52 a Speedy bubbles (to sem vymyslel sám - je to šampáňo, semtex a vodka - poměr deci x deci x deci - fakt výbornej párty drink). :)

Hooby: Nejraději piju kofolu, protože : kofola půl zdravý - ženám vlhne, mužům staví. : Jinak se těším na WS #2 a na tu pěknou řadu vodek. :)

Kolik toho pořídíš za noc vypít a kolik seš ochotnej nechat na baru za chlast?

Beax: Bohužel jsem nejednou nechal na baru celý honorář. Podle toho jak mne chytne slina. Piju jak duha a asi se na to pomalu vyseru. Začíná se mi to vymykat z rukou. Ale na Wooden Session budu muset ještě zazlobit.

Madman: Jak kdy a podle nálady. Někdy mi stačí 3 pivka, někdy se zadaří litr vodky, je to různé. Útrata v průměru tak 50 až 3000.

Hooby: Vypiju toho jak kdy... někdy jen koštnu, jindy o sobě nevím a přicházím domu s písní na rtech. :) Kolik? Občas nechám na baru hodně peněz. :)

Jakej je tvůj osobní názor na náš právní systém co se týká drog?

Beax: Tvrdej vůči měkkejm drogám a měkkej k tvrdejm.

Madman: Zbytečný pruzení lidí. V některých směrech by zákony mohly být benevolentnější. Ve chvíli, kdy 20ti letej člověk dostane 5 let za prodej 2 jointů marihuany a ženská ve stejným městě dostane za vraždu svý 7mi letý dcery 3 roky, možná tady něco není v pořádku.

Hooby: Nemám důvod se o to zajímat.

Viděl si někdy extázi na vlastní oči? :)

Beax: Viděl a musím uznat, že kolečko je opravdu kulatý. To sou věci.

Madman: Ano, samozřejmě. Extázi, kterou prožívá moje partnerka při sexu se mnou, vidím vždycky moc rád a nikdy si ji nenechám ujít! ;)

Hooby: No jasně, v 15 letech to byl po Leu můj druhý nejoblíbenější časopis. :)


Rock'n'roll

V kolika letech si začal poslouchat taneční muziku?

Beax: V dětství sem tancoval na holky z naší školky a na let čmeláka od Korsakova. Tak jsme s DJejem Plutem alias bratrem trsali na pokoji a pořádali rodinný estrády, na které jsme vybírali vstupné. To už jsem začal fušovat do promotérství. Pak přišel v pubertě Technotronic a bylo jasno. Pump up the jam, pump it up, what the feet are stompin'.

Madman: Někdy v době L.A.Style, KLF,... nevím, kolik mi tenkrát už bylo! :)

Hooby: Skoro na každou hudbu se tancuje. :) A já tancoval už jako batole. :)

A furt se ti líbí stejně?

Beax: Některá víc a některá míň. Je toho moc.

Madman: ??? Tak na tuhle otázku odpovědět neumím. Vždyť je tu pořád něco nového! Všechno se vyvíjí a mění, ale L.A.Style a KLF se mi líbí čím dál víc! ;)

Hooby: Líbí se mi, jak se vyvíjí.

Tvoje nejoblíbenější cédo, který si kdy slyšel (jakýkoliv styl).

Beax: Dobrý CD mi dal Vláďa Frinta z Posilovny, ale to asi neznáte. Jinak mezi ty nejoblíbenější patří soundracky od Jerryho Godsmitha (Mumie, Vikingové atd.).

Madman: Nejvíc mě asi dostalo CD Mobyho - Everything is wrong. To mě tenkrát hodně oslovilo - včetně té ambienthní části.

Hooby: Uff. Myslím, že to bylo nějaké nu-jazzove album, myslím od Jazzanova nebo Minus8.


Elvis Presley nebo Beatles?

Beax: Už se si zdám trapnej, jak všechno vtipně glosuju, tak řeknu Beatles.

Madman: Jednoznačně Beatles!

Hooby: Věra Pilarová. :)

Aktuální Top 5:

Beax: Sorry, ale jsem línej hledat názvy. Ale sou to pecky.

Madman: Nepamatuji si z hlavy svoje desky! :( Mám teď strašně moc nových! Znám je jen podle obalu a semtam labelu, ale budiž:

1. Nový červený Junior (tech-trance)
2. Růžová s chobotnicí (happy tech-house)
3. Krásný ženský nohy, který olizuje pejsek (crazy tech-house)
4. Stříbrná s červenými nápisy (tech-house)
5. White label s černým křížkem, udělaným fixou (tech-trance)

Hooby: Se pořád mění. :)


Závěr

Připravil sis na WS #2 něco special?

Beax: Nepřipravil, ale tipuju, že to bude party, na které odehraju nejvíce sťatej v hisorii bíxe. A možná ne. Ještě nevim. Asi vložim mezi desky zas nějakej candrbál pro zasmání.

Madman: Mám nové trenýrky Calvin Klein!!! Just for this moment! :oP Taky sem dal dohromady novou taneční performance, kterou možná předvedu. Ale nevím to jistě, jelikož ji musím ještě hodně vypilovat!

Hooby: V prvé řadě musím připravit žaludek, :) protože to bude dobra kalbička... Cítím to v kostech. :)

Co bys vzkázal lidem, co si tě přijdou na Vartu poslechnout?

Beax: Pijte a poslouchejte, co říkají ženy. Já se vám pokusím udělat hudební kulisu.

Madman: Přijďte hlavně pořádně zapařit, ať můžem společně udělat pořádnej mejdan, na který budeme ještě pár dní v dobrém vzpomínat!

Hooby: Klasika: sejdeme se u baru. :)

Díky za rozhovor.

Beax: Budou za ty tlachy nějaký děngy?

Hooby: No tak takový rozhovor sem ještě nezažil. : Kkoukám, že Technisco Crew jsou pěkní úchyláci. :) Jako já. :) Díky taky. Hoobyneq
 
Druhé pokračování Wooden Session

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016