PARTYINFO

 

WOODEN SESSION #3

Datum konání:
26.07.2002 - pátek
Místo konání:
Batňovice - přírodní areál Varta
DJs:
Chris Sadler, Vectif, Luke Brewster, Jew, Scream
2nd stage: I One, Em Špiller, Fanky B, Sunrise
Live:
Begin of The End
Popis:
2 scény, 10 kW zvuk a světla od Promusic 2000, čerstvé ovoce a arašídy pro každého, léto, les, louky, velikánský měsíc, promítání 16 mm krátkometrážních filmů mezi stromy
vstup 125 CZK
 
 
Last info
Rozhovor s Chrisem Sadlerem
Čau Chrisi jak se vede? Co si dělal těsně před tím, než sis stahoval tenhle e-mail?

No, ale jde to. Příjde mi, že poslední dobou spousta mých známých zažila velké životní změny, a to já vlastně taky. Je to nějaké zvláštní období. Těsně před tím, než jsem stahoval tenhle e-mail, jsem si dal špeka s DJem Enricem a kecali jsme o hudbě - klasika, znáš to.

Co vůbec tak můžeš dělat když zrovna nehraješ nebo neprodukuješ? Zajímáš se třeba nějak o sport?

Sport fakt nemusím - nejsem na to dost kompetitivní typ. Nestává se moc často, že zrovna nedělám něco kolem muziky, ale taky mě hrozně baví auto tuning. Začínal jsem to trochu studovat a hodně mě to zajímá. Mám velký plány pro mojí Tigru!

Co máš v poslední době rozpracováno? Myslím jako co se muziky týká...

Nový track "Attack Of The Grok". Czech it out at www.chrissadler.com nebo www.xcite.cz. Jenom ze stránek x-cite, za ten měsíc, co to tam je, to stáhlo skoro dva a půl tisíce lidí. :o)

Jak ses vůbec dostal k tomu, že si remixoval track projektu Begin of the End?

Nijak zvláštně. Zdeněk "Begin Of The End" Charvát se mě zeptal, jestli bych nechtěl dělat pro něj remix, já jsem řekl, že to zkusím a jak to říkáme v angličtině "the rest is history".

Jsi spokojený s výsledkem? Hraješ svůj remix při parties?

Já jsem svůj vlastní nejtvrdší kritik, takže ti neřeknu, že je to výborná skladba, ale jo, jsem celkem spokojený. A samozřejmě hraju to ven.

Hraješ radši někde v klubu nebo na nějakým velkým open airu či mega party?

Jsou to dvě odlišné věci a těžko se to dá srovnat. Za intimitu, přátelskou atmosféru a možnost hrát víc náročnou muziku vyhrají klubovky, ale za energii, velikost a pocit hrát před tisícem lidí vyhraje mega akce.

Tvůj dosavadní nejlepší a nejhorší zážitek na party, ať už jako DJ nebo návštěvník.

Jako nejlepší, že by Laurent Garnier a Carl Cox na Kamasutra v Bristolu? Že by když jsem hrál v Holešovicích s Joshem Winkem, nebo ČKD s Davem Angelem, nebo Ládví s Davem Clarkem? Že by Pete Heller na Molecule nebo Justin Robertson na Climax? Nevím, nevím. Je jich opravdu hodně. Jako nejhorší, jednu velmi čerstvou vzpomínku mám z minulého pátku, kdy jsem hrál ve Fabricu v Ostravě. Ne, že by ta akce byla špatná - dokonce to bylo moc dobrý - ale byl tam nejotravnější člověk, co jsem kdy potkal jako DJ. Šahal mi na desky, zastavil tu desku, co právě hrála, pokaždé, když jsem se otočil pro další desku, stoupnul si k mixpultu a stáhnul volume nebo basy, ukradl větrák u DJe (a to tam bylo nechutný vedro). Prostě vopruz největší velikosti.

Jak dlouho už nosíš brýle při hraní? Porušil si někdy tuhle zásadu?

Nosím je už čtyři roky. Jednou, když mi praskly obě žárovky a nemohl jsem najít další, jsem je musel nechat doma. Teď ale mám pár set žárovek v záloze. Mám i náhradní brýle.

Tvoje aktuální Top 5:

Chemical Brothers - "H.I.A." (Virgin)
4 Strings - "Into The Night (Gabriel and Dresden 6 Deep Dub)" (Nebula)
Chris Sadler - "Attack Of The Grok" (Promo)
Paul Woolford and Steve Mac - "Guitar Jigalo" (Cube)
K Klass - "Out Of My Head" (Junior)

Připravil sis něco special na WS? Doufám, že trošičku zakalíme...

Lesní house??? Co se týká toho, co budu hrát, to se uvidí, ale řekl bych, že trochu zakalíme je zcela jistý. :o)

Díky za rozhovor.
 
Rozhovor se Zdeňkem Charvátem (Begin of the End) Třetí díl seriálu Wooden Session
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016