PARTYINFO

 

WOODEN SESSION #3

Datum konání:
26.07.2002 - pátek
Místo konání:
Batňovice - přírodní areál Varta
DJs:
Chris Sadler, Vectif, Luke Brewster, Jew, Scream
2nd stage: I One, Em Špiller, Fanky B, Sunrise
Live:
Begin of The End
Popis:
2 scény, 10 kW zvuk a světla od Promusic 2000, čerstvé ovoce a arašídy pro každého, léto, les, louky, velikánský měsíc, promítání 16 mm krátkometrážních filmů mezi stromy
vstup 125 CZK
 
 
Last info Rozhovor s Chrisem Sadlerem
Rozhovor se Zdeňkem Charvátem (Begin of the End)
Čau Zdeňku jak se vede? Předpokládám že využíváš prázdniny velmi pracovně... :)

Minulý týden jsem zažil fakt super pár dní. Hodně dobrá kalba na parníku a hlavně se svými přáteli a mojí nejmilejší, no ale potom se na nás sesypalo pár nepříjemností, které tedy už máme za sebou, ale připadlo mi to jako odplata za ty super dny. Co se týče mé pracovitosti, hodně teď makáme na technisco crew, na akcích a hlavně na nové muzice.

Na čem momentálně pracuješ? Chystáš další singl?

Mám rozdělaný jeden track, podle mě je nejlepší z mé tvorby celkově. Ať už zvukově, tak i nápadem. Ale ještě mu chybí pár vychytávek, na kterých pracuji. Myslím si že by jste se ho mohli dočkat na vinylu ještě do podzimu a i v remixu jednoho producenta. No nechme se překvapit

Jak si spokojený se svým prvním singlem? Jak po stránce hudební, tak po stránce úspěchu na veřejnosti.

Spokojený každopádně jsem, i když bylo kolem mé desky trošku nesrovnalostí v mediích, ale singl se prodává po Evropě a snad i hraje. Každopádně jsem spokojený se zvukovou kvalitou.

Kdo z DJs už tvůj remix hraje ve svém setu?

No nevím kdo hraje můj remix, ale originál už asi pár lidí jo. Například Madman, LukeB a ostatní nechci raději jmenovat, protože to nemám ověřené, ale určitě vím, že ho mají osobnosti jako Sasha, Corvin Dalek, Michael Burian atd.

Hrál si i na OAF na stejné scéně jako Chemicals. Co to pro tebe znamenalo?

Určitě velikou zkušenost a potěšení. Chemici jsou moji největší oblíbenci, díky nim jsem se dostal do téhle scény. Navíc zahrát si s nimi na hlavní scéně byla pro mě nepředstavitelná pocta. Ne kvůli tomu že to byla hlavní scéna tak velikého open airu, ale kvůli nim.

Kde všude tě letos budeme moci slyšet? Láká tě třeba zahraničí?

Zatím vás můžu pozvat na třetí pokračování úspěšné akce Wooden session, kde hraji 26.7., ale také 10.srpna do Roxy, nevím teď termín ale určitě Beaxova Ibiza Night a spousty dalších o kterých se včas dozvíte. Můžete mě také slyšet na některých rádiích v rozhovorech a exkluzivních setech, nejbližší je asi rádio Černá hora 23.srpna.

Neplánuješ znovu začít hrát jako DJ?

Pomaličku začínám uvažovat, ale jen kvůli zahraničnímu hraní, protože je fakt děsnej problém si zahrát jako liveact v zahraničí, ne snad proto že by o liveact nikdo nestál, ba naopak, ale kvůli dopravě zařízení a podobně.

Tvůj dosavadní nejlepší a nejhorší zážitek na party, ať už jako DJ nebo návštěvník.

Přemýšlím který by to mohl být, je jich víc od obou. Jako jeden z nejlepších určitě uvedu obě předchozí Wooden session, kde to bylo fakt vychytaný a nesmím zapomenout na párty na parníku a Pornoground s Corvinem Dalekem. Nejhorší zážitek asi Oldies party v Hajnici … akce super, až na to počasí a vesničtí alkoholici!!!

Změnil se nějak zásadně tvůj život po vydání první desky a po tom, co tě mohl každej clubber najít v odborných médiích?

Ta deska mi dost otevřela dveře do další tvorby. Hodně lidí v distribucích a vydavatelstvích mě teď zná po celé Evropě, takže mám možnost vydat další desku a to je to hlavní . .pro mě je muzika to nejpodstatnější. Za tohle všechno musím poděkovat Feel The Beat.

Co se týká jména tvého projektu - Begin of the End - neplánuješ nějakou úpravu či změnu?

Změnu plánuji. A to kvůli zahraničí. Ne snad proto že je vlastně tento název špatně, on je záměrně pozměněn, ale hlavně proto, že lidi na západě chtějí jméno producenta … a moje jméno se jim prý líbí, takže od příští deksy budu jen jako producent vystupovat pod svým jménem a na akcích tady asi zatím stále pod BoTE.

Připravil sis něco special na WS?

Připravuji speciální set, nebude asi tak rychlý, ale zato našlapaný. Má to být akce o pohodě a radosti, tak na tom to chci také postavit i já. Možná i změním efekt u zpěvačky…))

Díky za rozhovor.
 
Třetí díl seriálu Wooden Session
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016