PARTYINFO

 

HOLY_DAY TECHNO SERIAL NR. 2

Datum konání:
07.06.2002 - pátek
Místo konání:
Teplice - kostel Bartholomeus
DJs:
Dry aka 3ST (Tresor, RampeD Rec., Berlin), Quickie, Mountain, THC
Live:
Stewart Walker (Cocoon, Persona Rec., USA)
Popis:
legendary tea room, midnight performance, henna&tattoo/piercing store
open 20:00, start 22:00
 
 
Holy_day techno seriál Nr. 2 Stewart Walker (Cocoon, Persona Rec., USA)
DJ Dry aka 3ST (Tresor, Rampe D Rec., GER)
DJ Dry se do kontaktu s technem dostal poprvé na počátku devadesátých let. Tehdy se mu do ruky dostala mixovaná kazeta z legendárního berlínského klubu Bunker. V roce 1993 se sám postavil za gramofony a od tehdejšího německého gabba&hardcore stylu se přeorientoval na detroitem ovlivněnou techno music. V roce 1994 veřejně vystupuje v malých klubech a privátních parties v Berlíně.

Od roku 1995 pravidelně hraje v Tresoru na parties Headquarters a definitivně nachází své místo na berlínské scéně. Téměř současně si pořizuje svou první studiovou techniku a roku 1996 vydává pod pseudonimem 3ST svůj první track. V roce 1998 se jeho skladba Minimal Construction představuje na kompilaci Tresoru a klub mu nabízí residenturu v prestižním pátečním programu Capital B.

Nejdůležitějším zlomem v kariéře 3ST je listopad 1999. Se svým dlouholetým partnerem za gramofony Djem Dashem (Tranzz #14-XII/2001) zakládají vlastní label Rampe D, na kterém začnou continuálně vydávat svou produkci, jejiž specifický zvuk osciluje mezi minimal technem a dunícím Detroit stylem. Během následujících 2 let se Rampe D stává celosvětově respektovaným vydavatelstvím....

V ČR se DJ Dry aka 3ST poprvé představil v roce 2000 na party Tri-Zone v teplickém továrním komplexu Trizon.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016