PARTYINFO

 

HOLY_DAY TECHNO SERIAL NR. 2

Datum konání:
07.06.2002 - pátek
Místo konání:
Teplice - kostel Bartholomeus
DJs:
Dry aka 3ST (Tresor, RampeD Rec., Berlin), Quickie, Mountain, THC
Live:
Stewart Walker (Cocoon, Persona Rec., USA)
Popis:
legendary tea room, midnight performance, henna&tattoo/piercing store
open 20:00, start 22:00
 
 
Holy_day techno seriál Nr. 2
Next Level Entertrainment & Radical Production pořádají druhý díl techno seriálu Holy_Day v kostele Svatého Bartoloměje v Teplicích ještě před prázdinami. Pozvání přijal americký producent Stewart Walker a jeden z residentů berlínského klubu Tresor, DJ Dry aka 3ST. V soutěži jsou mimojiné 2 VIP vstupenky na festival Cosmic Trip Open Air!
 
Next Level Entertrainment & Radical Production, pořadatelé techno parties v prostorách kostela Svatého Bartoloměje se po prvním kole seriálu Holy_Day rozhodli pro velký úspěch nabídnout druhý díl ještě před prázdinami. Pozvání na své debutové vystoupení v ČR přijal známý americký producent Stewart Walker a jeden z předních residentů berlínského superklubu Tresor, DJ Dry aka 3ST.

První pátek v červnu se proto masivní kostelní dveře opět otevřou a nabídnou návštěvníkům skutečnou lahůdku. Stewart Walker, techno experimentátor známý svou spoluprací s Christianem Vogelem a vystupující pod značkami Cocoon či Tresor se představí v hodinovém live koncertu.

Druhým vzácný hostem je berlínský DJ Dry, spolumajitel respektovaného vydavatelství Rampe D, který si svou premiéru v ČR odbyl před 2 lety na teplické party Tri-zone. Oba headlinery doplní teplická trojice Quickie, Mountain a THC.

Součástí programu bude půlnoční performance od Tomodachi No Uran Chan. Na party se navíc můžete občerstvit čajem z Legendární čajovny či ozdobit své tělo hennou, tattoo či piercingem od studia No_Real. Vstupenky jsou k dostání v obvyklých severočeských předprodejích nebo na internetové adrese www.nextlevel.cz.

Party začíná ve 22:00 a kostel bude zpřístupněn veřejnosti od 20:00 hodin.

Line-up:

22:00 Door Open
22:00-00:00 DJ Mountain
00:00-01:00 Stewart Walker Live
01:00-03:00 DJ Dry aka 3ST
03:00-06:00 DJ THC vs. DJ Quickie
06:00 The End
 
Stewart Walker (Cocoon, Persona Rec., USA) DJ Dry aka 3ST (Tresor, Rampe D Rec., GER)

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016