PARTYINFO

 

IBIZA CLUBNIGHT

Datum konání:
29.06.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - Industry
DJs:
Kaizersoze, Pavel Krejdl, Beax, Koogi, IM Cyber, Matrix, Skipworker, Pluto, Gabriela
Popis:
předprodej vstupenek: Ticketstream
 
 
Poslední info k Ibiza Club Night - techno maraton Ibiza Club Night
Interwiew - DJ Kaisersoze
Řekni prosím čtenářům na úvod, kdo jsi a pokud možno stručnou charakteristiku tvé činnosti na klubové scéně.

Kaiser Soze. DJ od roku 1995, člen Lunar booking agency, organizátor party Vortex, spolupracovník agentury G Productions, pravidelný příspivatel různých magazínů jako Rave.cz aj.

Co máš za vzdělání? Až definitivně skončíš s hudební produkcí, co budeš dělat?

Střední, obchodně akademické, částečně průmyslově automatizační, jazykové získané ve Velké Británii. S hudební produkcí jsem dosud nezačal, takže těžko říct, kdy s ní skončím, zatím jsem nad tím nepřemýšlel.

Máš nějaký návod jak udržet undergroundeový proud hudby mimo mainstream. Viz přerod taneční scény v komerční proud. Jak si vysvětluješ, že například drum'n'bass zůstává stále v pozadí.

Nemám, oni si lidi vyberou sami. Nemyslím si, že by d'n'b stál stranou nebo dokonce v pozadí.

Jak vypadalo tvoje období před 8 lety, kdy pomalu přicházela elektronická taneční hudba? Byl jsi stejný jako mládež dnes?

Jezdil jsem na EBM parties do Olomouce a užíval si.

Možná bude tato otázka pro tebe trochu nepříjemná, ale mám pocit, že by to spoustu lidí zajímalo. Hraješ na každé větší brněnské techno akci. Máš pocit, že je to spravedlivé vůči dalším DJs, kteří čekají na šanci? Jak dlouho si myslíš, že tvoje popularita vydrží a na čem to záleží?

Ta otázka není nepříjemná, jestli tohle opravdu zajímá spoustu lidí, tak je to super, protože musejí být hodně v pohodě, když mají takové starosti. Zkrátka, jednoduše a od konce, popularita je hodně vrtkavá, necítím se být populární, hraní mě baví a jsem moc rád, že je zrovna období, kdy mě promotéři bookují, to ovšem může být během krátké doby úplně jinak, všichni mají stejné šance.

Máš rád techno, řekni, co tě na něm tolik přitahuje?

Dynamika, drive, groove, síla, napětí, ...

Jaké 3 věci tě na současné taneční scéně nejvíce štvou a proč?

Místa se špatným sound systémem a to celé na třetí.

Budeš hrát 29.6. na akci Ibiza Club Night v Industry 55, spolu s IM Cyber, Koogim, Beaxem, Pavlem Krejdlem atd. Co si myslíš o akci, kde by se měly kombinovat dva hudební styly dohromady - drum'n'bass a techno?

Výborně, hodně lidí se bude bavit.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016