PARTYINFO

 

REVOLUTION - EPISODE 3

Datum konání:
01.06.2002 - sobota
Místo konání:
Olomouc - KD Sidia
DJs:
Johan Bacto (Mankind, Zync, SWE), Boss (Bajkonur, SK), Agent (Techno.cz), Orbith (Basslline), Skipworker (G Production), Jerry (Lunar), Rawent (Depo9)
Popis:
masive sound by AC Akustika, laser show, light show, videoanimation, gogo dancers, decoration
 
 
Rozhovor s Johanem Bactem
Organizátoři třetího pokračování party Revolution, která se koná tuto sobotu 1.6. v olomouckém KD Sidia, pro vás mají poslední informace a rozhovor s Johanem Bactem.
 
Poslední info před třetí Revolution, která se koná tuto sobotu v olomouckém KD Sidia. Tento prostor se nachází hned naproti vlakového nádraží. Podstatnou změnou oproti minulým Revolucím bude v otevření prostoru garáží, které se nachází ve sklepení Sidie. Tam se můžete těšit na chilloutovou muziku, místa na sezení s barem a příjemnou odpočinkovou teplotou. Ti kteří navštívili minulou si jistě velmi dobře pamatují nedýchatelný vzduch a jeho teplotu. Právě proto se pořadetelé rozhodli nainstalovat ventilátory, které pomohou k lepší cirkulaci vzduchu.

Pořadatelé děkují za podporu, a všechny vás srdečně zvou.

Afterparty bude v legendárním klubu Depo9.



Rozhovor s Johanem Bactem

Popiš nám trochu svou osobu. Kolik ti je let, máš přítelkyni?

Je mi 26 a žiji v malém domě na samotě se svojí přítelkyní a třema kočkama. :)

Co nebo kdo tě přivedl k DJingu?

K DJingu mě vlastně nikdo nepřivedl, jsem samouk, ale samozřejmně jsem si z každého DJ, když jsem začal chodit na party, vytáhl něco, co se mi líbilo.

Jak dlouho už hraješ a jak dlouho by jsi ještě chtěl hrát?

Techno hraju od začátku devadesátejch let, ale nejvíc posledních pár let, co jezdím po zeměkouli. A budu ho hrát dokud nepřestanu s DJingem.

Jaké je tvé oblíbené jídlo a pití?

Mám fakt moc rád mexická jídla a klasická švédská podomácku dělaná jídla. Oblíbené pití je samozřejmně mléko - nebo redbull s vodkou.

A co vlastní hudební tvorba?

Vlastním společnost Diode Music. Pod jmenovkou této společnosti jsem udělal několik labelů: Zync, Mankind, Skunkworks, Devils Choice a Plactown sounds. Dělám toho vlastně daleko víc, než jenom DJing. Čas od času dělám taky nějaké párty ve Švédsku.

Popiš nám ve stručnosti společnost Diode Musik.

Píšu si svou vlastní hudbu od roku 96. Teď dělám hodně koprodukci s ostatními producenty jako např. Hardcell, Hertz, Mhonolink. Moc se mi to líbí, spolupracovat s jinými producenty, protože z toho vždycky vyjde něco úplně jiného, než kdyby to člověk dělal sám. Ale samozřejmně, nejlepší je komponovat a tvořit sám. Zrovna teď vyšlo Mankind14 a brzo bude remix CIVIC (Solobands). A dohromady s Hardcell brzy vyjde Theory (Ben Sims).

Co tě inspiruje ve tvém životě?

Moje přítelkyně, přátelé, jídlo a hudba (+ samozřejmně šance někam vyjet po světě a zahrát lidem hudbu která se mi líbí).

Jak vidíš taneční scénu ve státech bývalé východní Evropy?

Můžu říct jedno, že scéna ve střední Evropě je velmi, velmi pohodová. :)) Ve většině zemí okolo vás jsem už byl a vždycky je to super.

Jak bys popsal scénu ve tvé rodné zemi?

Máme velké problémy s pořádáním parties, protože ve Švédsku je velmi striktní drogová politika, ale vypadá to, že by se to mohlo zlepšit.

Jak se těšíš opět do ČR a co bys vzkázal našim party lidem?

Vždycky se mi u vás v republice líbí, máte tu tolik pohodových a milých lidí. Uvidíme se na paaarty.

Na závěr ještě tvých top 5 desek:

Adam Jay - TBA (Zync 24)
Rob Stow - Link (Dark House Music)
Slobodan - Johan bacto rem. (Civic 04)
Regis / Ian J Richardson - Danwdell Distric (SC001)
Johan Bacto - Reworks (Mankind 2.5)
 
DJ Boss - rozhovor Revolution 3 - 1. června

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016