PARTYINFO

 

APOKALYPSA 10 - DESIRABLE

Datum konání:
28.06.2002 - pátek
Místo konání:
Brno - Boby Centrum
DJs:
Inigo Kennedy (Asimetrik, Missile, UK), Roberto Q. Ingram (Ultraschall, USA), Steven (Bulgary),
Kaisersoze (Lunar), Jerry (Lunar) vs. Orbith (Bassline), Lucca (Mersey), Pietro (Caramel.cz)
second floor: Hooby (RTS), Re-set (Cyber Promo), Rusty Fox (JZD Promotion), Hal9000 (Urban Development)
Perpetuum floor: Sunrise (Sunhouse)
Popis:
dekorace Depo9, lasershow, new sound by Boby, testy XTC, kyslíkový stan Neuron, go-go dancers, fire show devil stick + překvapení k desátému výročí
vstup 280/330 CZK, start 20:00
after party (Perpetuum): Kaisersoze, Funk Halen, Radan Mach, Hal900, CIM, Robert Kepert
předprodej vstupenek: Ticketstream
 
 
Závěrečné informace k Apokalypse 10
Roberto Quantez Ingram aka DJ Mixmaster Bee
 Roberto Quantez Ingram aka DJ Mixmaster Bee Na výroční desáté Apokalypse, která se uskuteční 28.6.2002 v Brněnském Boby, se představí Roberto Q. Ingram, dlouholetý přítel "rodiny" Black Nation Records. Je známý především jako všestranný DJ, který vyniká v hraní techna i house music. Narodil se v Cincinnati ve státě Ohio, vyrostl v Los Angeles, v současné době žije v Mnichově v Německu. Začátkem osmdesátých let objevil breakdance, vypracoval se až na profesionálního tanečníka a choreografa. V roce 1987 navštívil party, kde vystupoval Herbie Hancock spolu s DJ DST, učarovalo mu kouzlo DJingu a brzy začal hrát v klubech v celém L.A. a okolí. Na počátku devadesátých let změnil Roberto styl, z původního hip hopu se přeorientoval na house a techno. Je residentem několika německých klubů, produkuje pro Black Nation, Parasound a Low Spirit. Roberto cestuje za hraním po celé Evropě. Nedávno namixoval jeden z dílů populární edice Gazometer pro rakouský label XXX Records. Vystoupením Roberta Ingrama je premiérou v České republice, a jeho styl by se dal přirovnat k novodobému pojetí techna, stejně jako u Iniga Kennedy.

Během svého přesvědčivého vystoupení na televizní obrazovce, byl Roberto uveden jako vedoucí tanečník, choreograf a model pro značkovou firmu ASICSTIGER , předvádějící nové kolekce atletické módy v hlavních sportovních odvětvích v Americe a Japonsku. Náhodným, (nebo spíše osudovým?) bylo pro mladého a ambiciózního tanečníka a hudebního fanatika v jedné osobě shlédnutí živé produkce Herbieho Hancocka, předvádějícího svůj elektrofunkový hit "rocket", doprovázený diskžokejským scratchingem. Roberto byl fascinován jeho neuvěřitelným prstokladem a protože sám také zatoužil hlouběji proniknout do této magie vynylových kouzel, začal tak sbírat a věnovat se gramofonovým deskám. No a tak se zrodil. Roberto Q Ingram alias DJ MIXMASTER BEE.

V podstatě to bylo pro Roberta velice jednoduché vykročení a bylo jen otázkou času, kdy se pro něj stane los angelská scéna příliš malým prostředím. A tak začal hledat nová místa a objevovat nové lidi a nové směry a styly. V roce 1989 se vydal na turné po místech jako je Havaj, Tokio, San Diego, Las Vegas, Chicago. Oficiálně byl zaměstnán u společnosti VESTAX, testující diskžokejské mixážní pulty a jeho tvorba prošla řadou změn. Sám dodává "byl jsem už otráven hlavními proudy a tak mě hlavně zajímalo experimentování s různým druhem hudebních stylů, spojováním je dohromady a vytvářením tak zcela nové styly". Dnešní Roberto zcela propadá stylům, jako jsou funky techno, house, breakbeats a jazzy groove - nikdy ale neopomene své původní kořeny! Momentálně tvrdě pracuje na svých prvních dvou produkcích se svým studiovým partnerem ALEXEM FLATNEREM, které vydá PARASOUND a BLACK NATION.

Projekt Ingram/Flatner - America meets Europe

Tento Flatnerův a Ingramův projekt je mladá techno spolupráce, která se datuje od roku 1999 mezi Robertem (USA) a Alexem Flatnerem (Německo/Jugoslávie). Toto protipólné duo překvapuje svou mixáží, svou různorodostí stylů a vlivů. Roberto Q. Ingram se pohybuje na hudební scéně od roku 1985, coby DJ v USA,Asii a Evropě, spoluproducent a tvůrce vokálů na různých techno značkách (Audio, Toneman, Compressed).

Alex Flatner začal s remixy a produkcí v roce 1995, na dráhu diskžokeje přešel v roce 1996. Jeho prvotiny vycházely na jeho vlastní značce (atomic circle), dále pak u Virgin a Subversive. Projekt Flatner/Ingram zachycuje jejich práci za období roku 1999 na "Wet & Hard" RMX (MFS Records Berlin) a "So whatcha sayin" (Parasound Munich). The Flatner/Ingram přináší dohromady to, co k sobě patří- starý school techno funk a nový world tribal groove.

Roberto Quantez Ingram aka DJ Mixmaster Bee vystoupí na Apokalypse v hlavním čase 00:00 - 01:30.
 
Profil - Inigo Kennedy DJ Steven - miniprofil a rozhovor Rozhovor - DJ Jerry DJ Hal9000 - rozhovor Spuštění předprodejů Apokalypsa 10 – Desirable

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016