PARTYINFO

 

SPECTRUM

Datum konání:
25.05.2002 - sobota
Místo konání:
Písek - sladovna městského pivovaru
DJs:
techno stage: Agent, Matrix, Lynx, Vitamin
house stage: Lumir, Mild, Swoop, Fanky, Tomas, Bukaj, Chaman
Popis:
profesionální tanečnice, performance, speciální bar, světla a zvuk by Technik, kapacita 1500
 
 
Taneční párty v rámci kulturního festivalu Šrámkův Písek
Na 25. května připravuje agentura Free production velkou taneční párty po několika letech opět v Písku. Jedná se o aktivitu v rámci festivalu Šrámkův Písek, jehož pořádání se tento rok chopila velmi šikovná skupina lidí (Praam Pisek) a bude probíhat zřejmě v prostorách zčásti zrekonstruované sladovny městského pivovaru v centru města.

V rámci tohoto večera bude v jednom z těchto unikátních prostorů probíhat výstava fotografií fotografů specializujicích se na focení na různých parties po celé naší republice. Výstava nebude probíhat klasickým způsobem, ale pomocí speciální videoprojekce na obří plátno. Toto zařízení (Phase Praha) umožní každému návštěvníkovi pohodlné a zaroveň ostré prohlédnutí vystavených fotografií.

První stage se ponese v duchu techno rytmů (DJ Agent, DJ Matrix, DJ Lynx, DJ Vitamin) a druhá ve veselejších tónech house music (DJ Lumir, DJ Mild, DJ Swoop, DJ Fanky, DJ Tomas, DJ Bukaj a DJ Chaman).

Profesionální tanečnice a jejich performance jistě potěší všechny příznivce mužského pohlaví. Pro dámy bude jak je již na akcích F.P. zvykem, připraven speciální bar s velmi šikovnými barmany míchajícími lahodné koktejly.

O zvukovou a světelnou stránku věci se postarají opět pánové z E-Technik Praha a vstupné, což jistě ocení většina návštěvníků, se s největší pravděpodobností nepřehoupne přes 100 Kč.

Předem mohu upozornit, že bude stát za to se přijít alespoň podívat, jelikož v těchto prostorách se možná již nikdy nic podobného konat nebude a interiér všech třech dosti velkých místností, které pojmou okolo 1500 navštěvníků, je opravdu velmi, velmi zajímavý.

Na všechny návštěvníky se velmi těší Free production crew.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016