PARTYINFO

 

DANCE AWARDS 2001

Datum konání:
01.06.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Michael Burian (flesh/jpa), Orbith (bassline), Chris Sadler, Rai (roxy praha)
jungle zone: Koogi (eastbase), IM Cyber (eastbase), Katcha (workshops) feat. MC Nu.C
Popis:
vyhlašovací party k Dance Awards 2001
uvádějí Roxy Promotion, časopis Tripmag a server Techno.cz
 
 
Line-up - Dance Awards 2001 Rozhovor s Michaelem Burianem
Vyhlašovací party k anketě Dance Awards 2001
V sobotu 1.6. se v Roxy s malým zpožděním koná vyhlašovací party k anketě Dance Awards 2001, kterou jsme pořádali společně s časopisem Tripmag. Na hlavním stage zahrají DJové, kteří se umístili v popředí ankety o "nej" domácího DJe: Michael Burian (vítěz ankety), Chris Sadler, Orbith a Rai. Druhý stage bude hostit drumandbassové DJeje v čele s Koogim, který byl vyhodnocen jako "nej" DJ mezi odborníky, hlasujících do této ankety. Dále DJky IM Cyber a Katcha s MC Nu.C. V partyinfu také naleznete výherce věcných cen z vašich řad.
 
S malým zpožděním se koná v sobotu 1. června koná vyhlašovací party k anketě DANCE AWARDS 2001, kterou pořádají časopis Tripmag a server Techno.cz.

Výsledky ankety jste se mohli dočíst v zmiňovaných médiích, ale i při vyhlašovací party budou výsledky průběžně promítány na projekční platno, kde se budou kloubit s videoprojekci od Phase.

Na hlavním stage zahrají DJové, kteří se umístili v popředí ankety o "nej" domácího DJe: Michael Burian (vítěz ankety), Chris Sadler, Orbith a Rai. Druhý stage bude hostit drumandbassové DJeje v čele s Koogim, který byl vyhodnocen jako "nej" DJ mezi odborníky, hlasujících do této ankety. Dále se zde představí DJky IM Cyber a Katcha, kterou doprovodí MC Nu.C.
 
Výherci ankety
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016