PARTYINFO

 

REASON

Datum konání:
08.06.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
James Zabiela (excession – UK), Joel Einhorn (roxy praha), Rai (roxy praha)

Popis:
ambient chillout, visualdesign by Phase, laser by Overthere, special athmosferic deco, lights by Technik – LJ technical
 
 
James Zabiela opět na noci Reason
Po dvou měsích zahraje v Roxy v sobotu 8.6. na své rezidentní noci Reason opět mladý nadějný DJ z Anglie, James Zabiela. V partyinfu vám nabízíme jeho biografii.
 
Dvouměsíční čekání na oblíbence celé Roxy crew je téměř u konce. V sobotu 8. června zavítá na svou residentní noc REASON DJ James Zabiela a my se již nyní těšíme na skvělou směs progressive/breakbeat.
James poslední dobou neusíná na vavřínech, čehož důkazem jsou jeho remixy pro skupiny Depeche Mode a Royksopp a odvysílaný Essential Mix na londýnském BBC Radio 1. Také se chystá jeho vystoupení na všech důležitých letních festivalech v UK (Homelands, Creamfields, Gatecrasher) po boku lidí jako jsou Sasha, Digweed a Steve Lawler.

Domácí support poskytnou jako obvykle RAI a JOEL EINHORN a James slibuje opět několik nevydaných exkluzivních CD-R tracků ze své produkce.

O vizuální cirkus se postarají Phase, Technik a Overthere, v downtempo chilloutu, hozeném do ambientní atmosféry pomocí pohodlného sezení a bující vegetace, zahrají Ekumena DJs ve složení Stanzim a Mowgli. Mediálním partnerem akce je server rave.cz.


Line-up:

22:00 - 01:00 Joel Einhorn
01:00 - 03:30 JAMES ZABIELA
03:30 - 06:00 Rai

chill out: Blue, Stanzim
 
James Zabiela (Excession - UK)

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016