PARTYINFO

 

FAKTA X – 10. NAROZENINY ROXY

Datum konání:
13.06.2002 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
main stage: Michael Burian (flesh/jpa), Chris Sadler, Airto feat. MCs P.E.Z. & La Fleur, Rai
special guest: Matthew Bushwacka! B. (the end – UK)
freestyle stage: Koogi, Ghonzales, Babe LN, Stanzim, Touchwood
MCs: Lin-Dee, Adrenalin
NoD chill out & gallery: Tall, Hoffee, Ash, Mowgli
Popis:
Fakta X performance by Camya & Kriss-Tee, video animation by Phase, lights by Wild Music, deco design by Cannobee
 
 
The truth is in here
13. června slaví Roxy, jeden z nejstarších fungujících českých klubů a nejoblíbenější klub v zemi, každoročně svoje narozeniny. Ty letošní jsou kulaté - desáté. Gratulujeme! V infu k party Fakta X najdete mimojiné stručný profil hlavního gratulanta - Matthew Bushwacky! B. K narozeninám byla na www.roxy.cz zprovozněna speciální webová stránka.
 
Již deset let znamená datum 13. červen pro každého clubbera velkou událost. Jeden z nejstarších fungujících českých klubů a nejoblíbenější klub v zemi, který není třeba zdlouhavě představovat, oslavuje v tomto termínu každý rok své narozeniny.

Jubilejní 10. narozeniny budou doprovázet bujaré oslavy: v Roxy se totiž koná party, na které zahraje celkem 15 DJů a zahlásí 4 MCs. Hrát se bude na třech stageích: klasická main stage, freestyle zone v prostorách chilloutu a ambient fresh zone v prostorách galerie NoD.

Roxy Promotion se řídilo heslem nabídnout publiku to nejlepší, co v průběhu roku lze v klubu shlédnout: headlinerem celé akce potažmo main stage bude u nás velmi dobře známý a oblíbený MATTHEW BUSHWACKA! B, jehož předchozích několik vystoupení v Roxy není třeba mnohým připomínat.

Na hlavním podiu doplní sestavu residenti klubu: TRÁVA, MICHAEL BURIAN, CHRIS SADLER, RAI a AIRTO, kterého doprovodí duo MCs P.E.Z. & LA FLEUR. Druhá, freestylová stage dostojí svému jménu a k poslechu nabídne převážně drumandbass a breakbeat, okořeněný o vystoupení MCs. Představí se zde DJové BABE LN, GHONZALES, KOOGI, STANZIM, TOUCHWOOD, které doprovodí MCs LIN-DEE a ADRENALIN. Ve fresh zone zahrají ambientní sety DJové TALL, ASH, HOFFEE a MOWGLI a zde bude nachystán dostatek velmi pohodlného sezení pro odpočinek.

O vizuály se postarají další residenti klubu, sdružení Phase, světla budou v režii Wild Music. Speciální narozeninovou performance na několik etap si nachystalo duo performérů Camya&KrisTee.

To vše se bude odehrávat od 21:00 hodin do 7:00 ve čtvrtek 13. června, lístky jsou ke koupení v obvyklých předprodejích (Ticketpro, Ticketstream, Roxy), rezervovat lístky s 10% slevou lze na adrese tickets@roxy.cz.

Jako doprovodnou aktivitu k oslavám narozenin si letos Roxy vybralo ozvučenou historickou tramvaj, která se v den oslav bude pohybovat po centru Prahy. Lze v tom spatřit určitou analogii s vývojem klubu - předloni to byly alegorické vozy, minulý rok parník a letos... historická tramvaj.

Happy Birthday!

Byla zprovozněna speciální webová stránka k narozeninám na adrese www.roxy.cz.
 
Bushwacka

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016