PARTYINFO

 

LOVE IS IN THE AIR - ZRUŠENO!

Datum konání:
08.06.2002 - sobota
Místo konání:
Pardubice - L-klub
DJs:
Ian Void a další...
Popis:
gay friendly techno party
POZOR, ZRUŠENO!
 
 
Gay friendly techno party
Je tomu dvacet let, kdy v chicágských gay klubech začal svou existenci nový hudební styl, house music. Během těchto dvaceti let došlo nejen k obrovskému rozšíření house music po celém světě, ale také k téměř úplnému přijetí a toleranci gay komunity ze strany většiny veřejnosti.

Rádi bychom přispěli svým kouskem do mozaiky a na sobotu 8. června jsme připravili historicky první český techno večírek pro gaye a jejich přátele, ale především pro všechny otevřené a tolerantní fanoušky kvalitní techno hudby.

Gay Friendly Gay Party s názvem LOVE IS IN THE AIR. Prostě pro všechny, kteří se rádi baví bez zábran a dokážou vytvořit tu správnou atmosféru.

Hlavní hvězdou bude britský dj Ian Void, který loni sklidil velký úspěch s mix albem Terra Firma a také doslova zvedl do vzduchu celý 10 000 hlavý dav lidí na loňském Summer Of Love 2001. V červnu vydává své první autorské album, které k nám přijede zpropagovat i do L-Klubu.

Českou scénu zastoupí dnes No. 1 DJ v Čechách Orbith v electro techno setu, stále populárnější Tvyks, který předstáví mj. také svou novou desku s Hadkanem Lidbo. DJ Tom, známý z pořadu 4Fresh na Radiu Life bude mít na starosti se svými hosty celé druhé pódium.
V novém koncertním programu se představí Patrick Bergman se svým hostem Ivanem M. na saxofon.

Součástí programu budou sexy tanečníci, travesty show a dočkáte se také pánského stritýzu a mnoha dalších překvapení.

Tato párty vznikla za přispění Strany za životní jistoty, která podporuje rovnoprávný a plnohodnotný život, přijetí ve společnosti a schválení zákona o registrovaném partnerství gayů a lesbiček.

Více podrobností a informací najdete: www.bassline.cz/loveisintheair

Vstupné 220 Kč na místě, 200 Kč v předprodejích.

Předprodej: Music Stop & U Merkura Pardubice, S-Bahn Hradec Králové, Radost FX Shop Praha, Indies Brno

On-line předprodej: www.bassline.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016