PARTYINFO

 

ATTENTION!

Datum konání:
08.06.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - Industry
DJs:
Dan Cooley (rezident), Syndicate (Johannesburg, SA), Simon Sayz (Barumba), Estez (Barumba), Kriss-Tee (clubber.sound)
Popis:
start 22:00, free drink pro každého, decorations, performance, dancers
 
 
Červnová Attention! party v Industry 55
Červnová Attention! party v klubu Industry 55 bude mít opět zahraničního hosta, kterým bude zástupce progresivního stylu z Johanesburgu DJ Syndicate. Tento talentovaný DJ si už zahrál po boku jmen jako Timo Maas, Paul van Dyk nebo John Digweed a vždy dokázal, že patří mezi nejlepší DJe ve své zemi. Jeho DJ styl se pohybuje mezi progresivním housem a trancem, při čemž se vždy svými traky snaží kontrolovat přítomný dav. Jako host už obrazil při turné celou Jižní Afriku a zahrál si i na party před publikem čítajícím 33 000 lidí. Svůj set na Attention! Party 8. června v klubu Industry navíc obohatí o live efekty díky mašinkám, které si z Johannesburgu přiveze.

Rezident této noci DJ Dan Cooley zastupující pražský Roxy booking si určitě ve svém kufru přinese opět nové desky a předvede svůj hodně našlapaný tech houseový set, kterým zatím vždy na Attention! party nadchl všechny přítomné. Dan se neustále zlepšuje a jeho vystoupení na květnové Attention! bylo skvělým hudebním zážitkem. Jeho DJské kvality dokazuje i to, že byl mimo jiné zabookován na známou slovenskou party Boomerang v červnu v Bratislavě a na oblíbený Hradhouse open air na Moravě v srpnu 2002. Všem, kdo ještě neměli možnost vychutnat jeho propracovaný a atmosféru gradující set, to rozhodně doporučujume právě 8. června v klubu Industry 55, kde to Danovi doslova hodně sedí.

Aby dobré hudby a atmosféry nebylo na Attention! málo, pozval si Dan Cooley další dva special hosty. Sdružení Boca Juniors budou reprezentovat DJs Simon Sayz a Estez z olomouckého klubu Barumba, který letos opět skvěle bodoval v anketě Dance Awards za rok 2001, kde se umístil na třetím místě.

Line up ještě doplní mladá talentovaná DJka Kriss-Tee z bookingu clubber.sound, jehož zástupci se stále častěji objevují na parties po celé ČR. Kriss-Tee je jednou z mála slečen, kterým se podařilo proniknout do tajů DJského umění a podle všeho má před sebou slibnou budoucnost za gramofony. Její sety sice ještě potřebují vylepšit po technické stránce, ale při jejím zájmu o hudbu a velké snaze se učit je to jen otázkou času. Pokud chcete její schopnosti posoudit sami, pak doporučujeme přijít na Attention! co nejdříve, neboť bude mít za úkol celou tuto noc 8. června rozjet.

ATTENTION! - progressive night začíná v klubu Industry 55 Praha 8. června ve 22:00. Připraveny budou Attention! dekorace, divoká performance a celou noc budou doplňovat Attention! dancers. Každý z příchozích dostane drink zdarma a také volný vstup na after party, která bude po Attention! následovat a pojede až do nedělního poledne.


DJ Syndicate - all time top 10

1. System F - Out of the Blue
2. Paul Van Dyk - For an Angel
3. Rank 1 - Airwave
4. Cosmic Gate - Melt to the Ocean
5. The Thrillseekers - Synaesthesia
6. B.T. - Flaming June
7. Maurro Picotto - Komodo
8. Timo Maas - Der Scheiber
9. Balloon - Monster Sound
10. Trance All Stars - Lost in Love


Line-up:

22:00 - 23:00 Kriss-Tee (clubber.sound)
23:00 - 00:30 Simon Sayz (barumba, boca juniors)
00:30 - 02:30 Dan Cooley (rezident, roxy praha)
02:30 - 04:30 DJ Syndicate live (progressive s., Johannesburg /SA)
04:30 - 06:00 Estez (barumba, boca juniors)

Special Attention! Magic performance by K&M
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016